Миналото, с което Яна Маркова (Весела Бабинова) смята, че отдавна

...
Миналото, с което Яна Маркова (Весела Бабинова) смята, че отдавна
Коментари Харесай

Алек Алексиев и Снежана Макавеева влизат в Мен не ме мислете“

Миналото, с което Яна Маркова (Весела Бабинова) счита, че от дълго време се е разделила, се завръща, с цел да й сътвори още неприятности в новите епизоди на „ Мен не ме мислете “. Бившият й мъж и татко на огромната й щерка Елена (Димана Хаджитодорова), Джон (Алек Алексиев), се появява в живота им след 7 години неявяване, освен това със поръчката, че оттук насетне желае да се грижи за момиченцето си и да й обезпечи по-добър живот в чужбина. Това хвърля в смут чистачката от адвокатска фирма „ Захариев и Захариев “, която е подготвена на всичко, с цел да не загуби щерка си. Яна и Джон ще стигнат до величествен скандал и тежки закани за правосъдна борба.

Джон обаче влиза квалифициран в идната война с някогашната си жена, защото за собствен бранител е избрал отраканата адвокатка Маги Габровска (Снежана Макавеева). Блондинката е някогашна състудентка на Мартин Касимов (Рушен Видинлиев) и не крие, че той я впечатлява освен като правист, само че и като мъж. След като схваща, че той неотдавна се е разделил с годеницата си Ася (Дария Симеонова), Маги се хваща на бас с Лора Цонева (Ирина Матева), че до месец Г-н Ефективен съществено ще е вдлъбнат по нея. Ще се впусне ли Мартин в нова любовна случка след следващата си целувка с Яна, феновете ще научат от новите епизоди на „ Мен не ме мислете “, четвъртък и петък, от 20:00 часа, по bTV.

На Касимов също ще му се наложи да се изправи пред предишното си, откакто следващото скандално подправено видео с негово присъединяване заплашва да се появи на бял свят и да срине още повече реномето му. Връщайки се обратно, спомените го водят към едно от първите му обществени каузи – против хирурга Андрей Шомов (Стефан Къшев), който прекарва 5 години в пандиза, а присъдата срутва целия му живот. Той ли е индивидът, който стои зад подправените видеа?

Тома (Деян Ангелов) пък се оказва жертва на гнева на колежката си Лора Цонева. Въпреки упоритото му усърдие да я отбягва, двамата се изправят очи в очи. Емоционалната им намира се отразява зле на младия юрист и той получава паник офанзива.

С епизодична роля в „ Мен не ме мислете “ се появява и артистът и дублажист Момчил Степанов. Той е в облика на Боби – сътрудник на Яна Маркова от курса по обществена администрация. През 2018 година Момчил се появи и на сцената на „ Гласът на България “, където впечатли журито с парчето „ Happy “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР