Миналото лято стрийминг платформата Amazon Prime пусна дебютния сезон на

...
Миналото лято стрийминг платформата Amazon Prime пусна дебютния сезон на
Коментари Харесай

Коя ще е следващата спирка за Джак Райън

Миналото лято стрийминг платформата Amazon Prime пусна дебютния сезон на Jack Ryan . Сериалът е основан на книгите на Том Кланси и ни среща с сътрудника на Централно разузнавателно управление на САЩ Джак Райън.
 Килиън Мърфи,
Килиън Мърфи ще взе участие в " Нито тон 2 "

Джон Кразински още веднъж ще режисира, а и Емили Блънт е назад в играта

Първият сезон в действителност си го бива, по тази причина се зарадвахме на новината, че ще има и втори, че дори и трети сезон. Вторият пък е все по-близо до нас, тъй като Amazon Prime пуснаха къс тийзър към него.

В ролята на Джак Райън, някогашен морски пехотинец и сегашен аналитик на Централно разузнавателно управление на САЩ, още веднъж ще забележим Джон Кразински . От разпокъсаните фрагменти в тийзъра виждаме, че и началникът му - Джеймс Гриър (Уендъл Пиърс), още веднъж ще бъде в играта.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Jack Ryan (@jackryanamazon) на Юли 27, 2019 в 10:00 PDT

От края на първия сезон помним, че Гриър беше изместен в Москва, само че не стана ясно каква е ориста на Джак Райън. От синопсиса излиза наяве, че Райън няма да върви в Русия, а в Южна Америка, тъй като е засякъл съмнителна пратка на оръжие във Венецуела.

Но казусът ще се окаже много безизходен, тъй като президентът на Венецуела ще се опита да попречи на следствието, забранявайки на Джак и екипа му да останат в страната. По-късно ще стане ясно, че става дума за голям интернационален скрит план, въвличащ Съединени американски щати, Венецуела, Англия и Русия.

От видяното в тийзъра излиза наяве, че ще има още повече екшън, което няма по какъв начин да не ни радва. За страдание все още няма информация към това по кое време ще забележим втория сезон на Jack Ryan.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР