Миналогодишният Уимбълдън не се разви никак благополучно за Серина Уилямс,

...
Миналогодишният Уимбълдън не се разви никак благополучно за Серина Уилямс,
Коментари Харесай

След 9-мечесно отсъствие: Серина изрази готовност да се завърне на Уимбълдън

Миналогодишният Уимбълдън не се разви по никакъв начин наред за Серина Уилямс, която претъпя неприятно рухване върху тревната настилка и беше принудена да се откаже в дуела си от първия кръг на конкуренцията. Впоследствие се оказа, че американката е получила сериозна контузия в региона на сухожилието и към този момент цели 9 месеца е отвън кортовете. Вчера обаче дойдоха положителни вести от самата Уилямс, защото тя показа по какъв начин е изцяло допустимо да я забележим назад в игра тъкмо за третия шампионат от Големия шлем през сезона, а ето какво тъкмо описа 23-кратната шампионка в едно от нейните Instagram сторита:

" В момента се намирам зад кулисите на " Bitcoin Conference " и сме дружно с американския футболист Аарън Роджърс. Говорим си за моето завръщане назад в тениса и той ме стимулира да се приготвя за Уимбълдън - споделя Серина.

Роджърс пък остава сюрпризиран от отговора на тенисистката и задава въпроса какво ще случи с нейното присъединяване на US Open, а тя му коментира, че Уимбълдън се организира преди този момент и не скрива вълнението си от своето идното завръщане в Тура.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР