Миналия месец Apple представи най-тънкия си продукт досега – новия

...
Миналия месец Apple представи най-тънкия си продукт досега – новия
Коментари Харесай

Apple ще промени дизайна на iPhone, MacBook Pro и Apple Watch – устройствата ще бъдат значително по-тънки

Миналия месец Apple показа най-тънкия си артикул до момента – новия 13-инчов iPad Pro, който е пълен единствено 5,1 милиметра. Според онлайн източници компанията възнамерява да приложи сходен метод и към други устройства като iPhone, MacBook Pro и Apple Watch.

Това е мнението на журналиста от Bloomberg Марк Гурман. Според него показаният тази година iPad Pro е „ началото на нов клас устройства на Apple “.

Целта на компанията е да направи тези артикули „ най-тънките и леки устройства в своите категории “. В отчета се споделя, че линията iPhone 17 ще включва версия с напълно нов дизайн, която ще бъде доста по-тънка от настоящето потомство iPhone. Отбелязва се също по този начин, че Apple работи по нови версии на MacBook Pro и Apple Watch, които ще бъдат по-тънки от моделите от актуалното потомство.

„ Беше ми казано, че Apple в този момент се концентрира върху създаването на доста по-тънък смарт телефон, който ще бъде част от линията iPhone 17 през 2025 година. Компанията също по този начин работи по основаването на по-тънки MacBook Pro и Apple Watch. Планира се последният iPad Pro да сложи началото на нов клас устройства на Apple, които се чака да бъдат най-тънките и леки артикули в своите категории в цялата софтуерна промишленост. “

сподели Гурман

Интересно е, че след последния редизайн на MacBook Pro през 2021 година устройството е по-дебело и по-тежко от модела от предходното потомство. Тази актуализация съответства с прекосяването на MacBook към лични процесори, връщането на MagSafe и HDMI портовете, както и на слота за SD карта. Не е конкретизирано по кое време тъкмо компанията може да показа новите по-тънки версии на MacBook Pro и Apple Watch. Големият извод тук обаче е, че новият iPad Pro явно е началото на идващото потомство дизайнерски език на Аpple.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР