Xiaomi, следвайки примера на Apple, реши да не добавя зарядно

...
Xiaomi, следвайки примера на Apple, реши да не добавя зарядно
Коментари Харесай

Xiaomi последва стъпките на Apple: най-новият им смартфон идва без зарядно устройство

Xiaomi, следвайки образеца на Apple, реши да не прибавя зарядно устройство към комплекта на най-новия си смарт телефон. Този ход има за цел да понижи негативното влияние върху околната среда, защото по-малко създадени зарядни устройства водят до минимално потребление на запаси и надлежно замърсяване.

Въпреки неналичието на формален коментар от страна на китайския софтуерен колос, тази процедура може да се трансформира в стандарт за бъдещите модели смарт телефони на Xiaomi Group. Това се удостоверява и от неналичието на включено зарядно устройство към новия Redmi 13 за интернационалния пазар.

Въпреки че Xiaomi към този момент не прибавя зарядно устройство в комплекта, той има богат избор от свързани аксесоари, които могат да бъдат закупени настрана. Някои от тях имат функционалност за бързо зареждане и се оферират за по-малко от €10.

Така Xiaomi Group се причислява към редица производители, които отхвърлят да прибавят зарядни устройства в комплекта на смарт телефоните. Това решение оказва помощ за опазването на естествените запаси и намаляването на замърсяването на околната среда.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР