Миналата седмица собственици на заведения обявиха парична награда за главата

...
Миналата седмица собственици на заведения обявиха парична награда за главата
Коментари Харесай

Генералът отговори на ресторантьорите: Идва ми аз да се заснема, за да взема наградата за себе си

Миналата седмица притежатели на заведения оповестиха парична премия за „ главата на членовете на щаба за битка с ковид “. Първа премия от близо 4000 лева под формата на пари в брой и ваучери за консумация плюс спа отмора ще завоюва първият, който със фотография или видеоклип потвърди, че здравните управляващи сами нарушават заповедите си и посещават заведения.

Хвърлената ръкавица е подбудена от напрежението, което съществува сред Щаба и ресторантьорите поради възбраната за работа на заведения отвън хотелите, в което част от сектора вижда двоен стандарт.

Обявата хвърли подозрения за това дали към този момент не саъществуват сходни фрагменти, а през днешния ден здравният министър и ръководителят на щаба дадоха отговор на предизвикването.

„ Аз си припомням доста ясно по кое време съм бил на заведение - месец преди да затворят “, разгласи проф. Ангелов, което значи, че за последно кракът му е стъпвал в заведение към ноември предходната година. По думите му акцията на Сдружението на заведенията в България го е изненадала със своята автентичност и добави, че точно поради това държание мъчно могат да се седнат на една маса с хората от сектора.

„ Такава фотография не може да има “, безапелационен беше ген. Мутафчийски и призна, че е сюрпризиран, че към момента не се е появил фалшификат на сходна фотография. „ Чак ми идва аз да ида да се снима, с цел да взема премията за себе си “, сподели шефът на ВМА.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР