Миналата седмица руснаците събираха пари за орбитален апарат, който да

...
Миналата седмица руснаците събираха пари за орбитален апарат, който да
Коментари Харесай

Американците на Луната били преследвани от НЛО

Миналата седмица руснаците събираха пари за орбитален уред, който да снима прословутите американски стъпки на Луната и всичко човешко, което към този момент сме съумели да оставим на земния сателит.

С други думи, съветските хора желаят с очите си да се убедят, че янките в действителност са били там.

Засегната от подозренията, НАСА побърза да пусне списък с всички фотоси, направени от задачите „ Аполо “.

Ето фотография, направена от повърхността на Луната от някой от екипажа на „ Аполо 15 “. На нея се вижда НЛО.

Трудно е просто по този начин да се забележи обектът – би трябвало човек да се вгледа по-внимателно и да усили фотографията. Този труд си е направил виртуален археолог, криещ се зад ника Streetcap1.

НЛО е попаднало в фрагмента на астронавт, снимал покрайнините.

Увеличеното НЛО – виждат се някакви топки.

Екипажът на „ Аполо 15 “ прави четвъртото кацане на нашия натурален сателит през август 1971 година. Снимката е направена или от спускаемия „ Фалкон “, или от лунохода, с който астронавтите се разхождали три дни.

Може да се допусна, че НЛО-то е корабът „ Индевър “, намиращ се на орбита. Но той наподобява по-различно от тайнствения обект, който се състои от няколко сфери.

Така е изглеждал „ Индевър “, останал на орбита – не наподобява на НЛО-то.

Известно е, че астронавтите са пуснали незначителен неестествен сателит от борда на кораба. Едва ли той би могъл да се забележи и да се снима от повърхността заради дребните си размери.

Сферите на въпросното НЛО му придават известно подобие със руската автоматизирана станция „ Луна-16 “, направила меко кацане и събрала лунен грунт (101 грама), след което се върнала на Земята. Но това било през септември 1970-а – година преди полета на „ Аполо 15 “. С други думи, не е ясно що за обект е изникнал над лунния небосвод.

Съветската станция „ Луна-16 “ наподобява на обекта, сниман от американците, само че тя летяла година по-рано.

Увеличеното НЛО също наподобява на руската станция.

Увеличеното НЛО.

А това е кратерът, към който вървели Армстронг и Олдрин. Интересни са сенките откъм кратера и астронавта. От какъв брой ли места идва светлина?

Астронавтите, естествено, снимали НЛО-то, което видели при полета към Луната. Но лентата с „ аномалията “ изчезнала по загадъчен метод – от 700 фотоси, съхранявани в националните архиви, са останали единствено две. Но даже и те не може да се видят в оригинал и без цензура.

А единственият проектор също липсващ от лабораторията (Goddard Space Flight Center’s Data Evaluation Lab) след нейното очистване.

Комсомолская истина

Източник: megavselena.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР