Миналата седмица Microsoft пусна обновлението KB5031455, което носи множество нови

...
Миналата седмица Microsoft пусна обновлението KB5031455, което носи множество нови
Коментари Харесай

Повечето от актуализациите на Windows 11 се оказаха проблемни: какво не работи

Миналата седмица Microsoft пусна обновлението KB5031455, което носи голям брой нови функционалности на Windows 11 Moment 4 за компютрите с Windows 11, в това число и бот-асистента Copilot, усъвършенствания в лентата на дилемите, модифицирано меню ‘Старт’, поддръжка на 11 файлови архива и доста други.

Както се оказва, актуализацията KB5031455 предизвиква проблеми при инсталирането на OS от доста консуматори, като на разнообразни стадии се появяват известия за неточност. Инсталираната актуализация предизвиква проблеми с игрите, които отхвърлят да се започват, както и с работата на разнообразни приложения, в това число и Explorer.

Специално внимание заслужава неточната работа на новия асистент Copilot. Разработчиците на Microsoft към този момент признаха, че нов прочут проблем кара иконите на работния плот да се държат безредно на системите с голям брой екрани. Поради това Microsoft трябваше да деактивира Copilot за упоменатите устройства, до момента в който не бъде открито решение. В момента компанията работи върху нов пач.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР