Миналата година Xiaomi за пръв път пусна Pro версия на

...
Миналата година Xiaomi за пръв път пусна Pro версия на
Коментари Харесай

Какво предлага новата Xiaomi Smart Band 8 Pro

Миналата година Xiaomi за пръв път пусна Pro версия на известните си Mi Band спортни гривни, а тази седмица бе показана Smart Band 8 Pro - второто потомство на Pro модела.
 Xiaomi MIX Fold 3 - всичко за новия сгъваем смарт телефон
Xiaomi MIX Fold 3 идва с четворна камера и нов процесор

По-евтин от Samsung Galaxy Z Fold 5

Тазгодишната гривна в огромна степен резервира визията на предшественика си, което е в крайник с навика на компанията да прави напълно минимални усъвършенствания по тези си джаджи.

Smart Band 8 Pro има 1.74-инчов AMOLED екран с 336 PPI компактност на пикселите, 600 нита бляскавост и 60 Hz периодичност на освежаване.
 Снимка 630337

Дългият живот на батерията е един от акцентите при гривните на Xiaomi, като този път се залага на 290mAh батерия, която обезпечава до две седмици живот на батерията по думите на компанията.

Смарт гривната се предлага авансово заредена с над 150 спортни режима, 100 циферблата и личната услуга за гласов помощник на Xiaomi.
 Снимка 630338

Освен това Smart Band 8 Pro поддържа GNSS услуги за местонахождение, има нов двоен канал за следене на здравето и NFC за осъществяване на заплащания с поддържани услуги.
 Новата серия Redmi Note 12 на Xiaomi въодушевява потребителите да „ Живеят цветно “
Новата серия Redmi Note 12 на Xiaomi въодушевява потребителите да „ Живеят цветно “

Серията Redmi Note 12 продължава да дава извънредни водещи функционалности

Засега Smart Band 8 Pro ще е налична единствено в Китай на цена от към 55 $ със силиконова каишка, само че нямаме подозрение, че ще забележим и западна версия.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР