Миналата година Renault представи базирания на Trafic демонстрационен автомобил Hippie

...
Миналата година Renault представи базирания на Trafic демонстрационен автомобил Hippie
Коментари Харесай

Renault показа електрически бус за пътешествия

Миналата година Renault показа основания на Trafic демонстрационен автомобил Hippie Caviar Hotel, с цел да отговори на възходящия блян за пътешестване и благоприятни условия за съзерцание на природата в идилични условия, наслаждавайки се на комфорта и удобствата на 5-звезден хотел. 

За да удовлетвори същия този блян, новото Renault Trafic SpaceNomad, първата подготвена ван промяна, доближи пазара предишния юли. Renault към този момент минава към втория стадий от своята продуктова тактика за коли за свободното време с новия си демонстрационен автомобил Hippie Caviar Motel. Този трансформиран ван, издигнат върху новото Kangoo L2 E-Tech Electric, е за пътешествия, повсеместен и жизнеспособен заслон за феновете на приключенията и спорта, които обичат необятните открити пространства и вълненията. 

Автомобилът е планиран като базов лагер, който може да прескача без изпитание от едно място на друго: Hippie Caviar Motel има автономност от 285 км* и за единствено 30 минути възвръща 170 км от пробега си. Няколко интелигентни места за предпазване в и отвън автомобила побират спортно съоръжение. Багажникът на покрива побира ски и оставя задоволително място за огромен панорамен покрив за съзерцание на звездите, откакто сгънете пейката в комфортно единично легло. 

Демонстрационният автомобил е цялостен с образци за тактиката на Renault за понижаване на въглеродните излъчвания през целия витален цикъл на автомобила – в това число лавици и под, направени от рециклирани гуми и корк, и напълно електрическо задвижване. Hippie Caviar Motel ще бъде показан на IAA Transportation в Хановер на 19 септември.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР