Миналата година Наполи и Лацио завършиха на първо и второ

...
Миналата година Наполи и Лацио завършиха на първо и второ
Коментари Харесай

Лацио и Наполи: Лидери през миналия сезон, изостават този сезон

Миналата година Наполи и Лацио приключиха на първо и второ място в Серия А. Когато се срещнат в неделя, те ще се борят за четвъртото място.

И двата тима започнаха неприятно този сезон, само че до момента в който нещата се усъвършенстваха доста за Лацио, формата на Наполи остава толкоз слаба, че се носят клюки за евентуален трети треньор за по-малко от година за защитаващия първенеца.

Френският треньор Руди Гарсия стартира сезона, само че беше уволнен през ноември. Резултатите съвсем не са се подобрили при Валтер Мадзари, който завоюва пет от 13-те си мача във всички надпревари. Наполи е осми в Серия А и изостава на 21 точки от водача Ювентус.

Дори преди Наполи да загуби във финала за Суперкупата на Италия в понеделник, имаше известия, че президентът на клуба Аурелио де Лаурентис е щял да се срещне с Жозе Моуриньо, откакто португалският треньор беше уволнен от Рома.

Въпреки това към този момент имаше мигащи признаци на усъвършенстване. Наполи завоюва последния си мач от Серия А преди пътуването до...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР