Миналата година ММА боецът Дъстин Лампрос взе участие в 29-ия

...
Миналата година ММА боецът Дъстин Лампрос взе участие в 29-ия
Коментари Харесай

ММА боец стана ловец на педофили в САЩ

Миналата година ММА боецът Дъстин Лампрос взе присъединяване в 29-ия сезон на TUF. Той влезе в тима с Алекс Волкановски, само че загуби с нокаут в първия кръг.

След това свое присъединяване в TUF Лампрос се завърна в родната си промоция Shamrock FC и продължи да печели. Той стартира и кариера като блогър, избирайки най-неочакваните тематики. Дъстин се причисли към екипа на блога 561 Predator Catchers.

561 е телефонният код на Флорида, където са основани блогърите, а фразата „ ловци на хищници “ е диалект за „ ловци на педофили “.

„ Опитваме се да създадем Южна Флорида по-добро място, като хващаме педофили “, гласи описанието на блога.

Ако търсите в интернет „ ловци на хищници “, ще разберете, че в Съединени американски щати има доста сходни блогове. Дъстин Лампрос към този момент взе участие в няколко епизода. В преписка с педофили боецът се показва за 13-годишно момиче, урежда си среща с тях, след което ги разобличава пред камера и ги предава на полицията.

Наскоро Лампрос хвана 33-годишен педофил, който искаше да прави секс с 13-годишна. Лампрос се скара на хванатия перверзник, след което го съобщи на полицията. В други клипове Лампрос снима по какъв начин педофилите се извиняват за делата си.

Той ги кара да вършат лицеви опори и клякания, повтаряйки фразата:

„ Никога няма да приказвам с 13-годишно дете още веднъж, това е неверно и аз съм педофил ”, след което ги предава на полицията.

Лампрос е на 28 години и има връх от 8-0 в ММА.

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР