Миналата година животът на Джиджи Хадид се промени коренно. И

...
Миналата година животът на Джиджи Хадид се промени коренно. И
Коментари Харесай

Джиджи Хадид с разказ за раждането вкъщи

Миналата година животът на Джиджи Хадид се промени радикално. И не поради пандемията, която постави на пауза професионалните й изяви и задължения, а поради появяването на най-важния човек - щерка й Кай.
 Джиджи Хадид, Зейн Малик и по какъв начин стана ясно името на четиримесечната им щерка
Джиджи Хадид най-накрая разкри името на щерка си

Край на догадките

Красавицата избра да стане майка на 25 години, в пика на кариерата си. А преди дни се похвали, че се е завърнала и към модата, която обаче към този момент е на втори проект. А за живота отвън подиума и снимачната площадка приказва за пръв път пред Vogue.

От изявлението разбираме забавната детайлност, че Хадид е раждала вкъщи , а не в болница, с цел да може компактно до нея да са както таткото Зейн, по този начин и майка й и сестра й. Всичко е траяло 14 часа и е било оптимално естествено.

Джиджи е родила в басейн с вода по средата на спалнята си , под звуците на обичаната си музика. Двамата със Зейн даже са изглеждали обичаното си детско филмче. Именно той е бил и първият, който е прегърнал новородената им дъщеричка.

" Вероятно съм изглеждала откачено... Бях жена-животно " , споделя моделът с нескрита горделивост от това, че е дарила живот. И знае, че когато някой те види по какъв начин правиш нещо толкоз огромно, към този момент гледа на теб по различен метод.

Джиджи си спомня за най-силната болежка, която е изпитвала през живота си, само че признава, че се е справила с нея без никакво обезболяване. А откакто Кай се появява на бял свят, двамата със Зейн си споделят, че ще изчакат известно време, до момента в който преминат още веднъж през това .

След раждането, което ще остане най-яркият спомен в живота на Хадид, нейният свят се върти единствено към щерка й. Двете прекарват съвсем цялото си време вкъщи поради обстановката, в която живеем. А моделът не се употребява от услугите на детегледачка , както вършат повече известни мами. И по този начин връзката сред двете е доста по-силна и специфична.

Джиджи има ясна позиция и по въпроса дали ще демонстрира обществено щерка си. Според нея, до момента в който дребната сама не изяви предпочитание да бъде в центъра на вниманието , тя няма желание да го прави по своя воля. И двамата със Зейн споделят мнението, че да пазят Кай е тяхната съществена задача сега.

Днес, около майчинството и пандемията, моделът има опцията да бъде там, където постоянно е желала да прекарва по-голямата част от времето - фамилното ранчо в Пенсилвания. И в този момент фамилията е по-важно от всеки път и всички са си близки, както в никакъв случай.

Малко са майките, които 10 седмици след раждането снимат корица на Vogue. Но Джиджи го прави с ясното схващане, че не е толкоз " дребна ", колкото преди , само че пък и не счита, че би трябвало да се поддава на натиска да върне незабавно съвършените си форми. Не мисли и скоро да се връща още веднъж към претрупания си график отпреди, тъй като желае щерка й да израсне в фамилното имение, а не в огромния град.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР