Миналата година флагманът OnePlus 11 зарадва феновете на Android с

...
Миналата година флагманът OnePlus 11 зарадва феновете на Android с
Коментари Харесай

Какви промени очакваме в OnePlus 12

Миналата година флагманът OnePlus 11 зарадва почитателите на Android с много грациозен и отличаващ се дизайн и наподобява, че идният OnePlus 12 ще резервира и доразвие визията. 
 OnePlus Nord 3 и всичко за новия смарт телефон
OnePlus Nord 3 идва с още повече RAM и налична цена

Доста приятни телефони

Тази седмица Smartprix и OnLeaks пуснаха цифрови изображения на OnePlus 12, основани на действителни фотоси на автентичен първообраз на модела и очите ни незабавно биват привлечени от смяната в модула на камерата. 

Черната лента, която виждаме, е перископичен телеобектив, за разлика от обичайния телеобектив, който видяхме в миналогодишния OnePlus11.
 Снимка 626041

Това удостоверява предходни клюки, че устройството ще включва този хардуер. 

Слуховете обаче също по този начин твърдяха, че резолюцията му ще бъде 64 мегапиксела -  подробност, който, несъмнено, не може да бъде доказан изцяло посредством визуализациите на OnLeaks.
 Снимка 626047

От фрагментите обаче научаваме, че селфи камерата също може би ще бъде изменена, като този път е поместена в горния десен ъгъл на екрана, вместо в левия, както беше при миналогодишния модел.
 Снимка 626040

Снимките също по този начин удостоверяват предходните изказвания, че OnePlus 12 ще пристигна с закривен OLED панел, като за него чакаме QHD качество и наложителната към този момент периодичност на освежаване от 120Hz. 
 OnePlus V Fold и какво разкриват изтеклите изображения на сгъваемия телефон
Първият сгъваем OnePlus залага на мощна камера

Това е много огромна камера

Като цяло OnePlus остава предан дизайна от предходната година, като в същото време включва дребни промени, с цел да направи устройството да се усеща и наподобява още по-премиум.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР