Миналата година американската риалити звезда Парис Хилтън сподели, че повечето

...
Миналата година американската риалити звезда Парис Хилтън сподели, че повечето
Коментари Харесай

Парис Хилтън сподели ужасяваща история

Миналата година американската риалити звезда Парис Хилтън показа, че множеството й някогашни другари не всеки път са били положителни с нея, само че без да изпада в детайлности. Тези дни разкри, само че към този момент в елементи, ужасяваща история от времето, когато е била тинейджър, и за следващ път ни убеди, че зад необятните усмивки и звездното лъчение постоянно се крият тежки истини.
 Парис Хилтън, насилието, връзките и какво е претърпяла в предишното
Насилието, през което Парис Хилтън минава

" Бях душена, бях удряна... "

39-годишната звезда сега лобира за приемането на нов закон за младежките центрове и точно по време на чуването в съда на щата Юта, споделя, че е била унизена душевен и физически в психиатричния център за младежи Provo Canyon School.

Родителите й я изпращат там за 11 месеца, когато е на 17, и прецизира, че е била бита от чиновниците, принуждавали са я да пие незнайни хапчета и са я изпращали в карцер без облекла като наказване.

Целта на законопроекта е да се ускори контролът над младежките центрове за лекуване, изключително във връзка с дисциплината.

След прочувствените показания на Хилтън и други пострадали мярката е призната единомислещо и занапред нататък всички санкции, които се ползват в тези институции, би трябвало да се документират.

Пред кореспонденти Парис дава обещание, че " Това е единствено първата стъпка ". Според нея законът ще помогне на доста деца, само че явно има още какво да се направи и тя няма да спре, до момента в който не се случи смяна, прецизират от The Canadian Press.

Всъщност, Парис за първи път загатва за контузията в документалния й филм This is Paris, който от септември 2020 година се върти в You Tube канала й.
 Майкъл Джексън, Парис, Принс Майкъл I, Принс Майкъл II и по какъв начин наподобяват децата на артиста през днешния ден
Как наподобяват децата на Майкъл Джексън през днешния ден

И какви ги правят рожбите на Краля на попа

След онлайн премиерата му и други известни персони стартират да споделят сходни прекарвания, в това число и дъщерята на Майкъл Джексън - Парис Джаксън, само че от различен интернат, в който живее 2 години.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР