Миналата година актьорът Иво Аръков брои близо 20 бона за

...
Миналата година актьорът Иво Аръков брои близо 20 бона за
Коментари Харесай

Иво Аръков трака с конски зъби

Миналата година артистът Иво Аръков брои близо 20 бона за подмяната на естествените му зъби с по този начин модерните в последно време фасети. Той прибегна към тази стъпка, с цел да оправи естественото деформиране, което имаше на резците. За страдание обаче и новата му усмивка е много надалеч от съвършена. След като Аръков разгласява в обществената мрежа фотография с жена си и бебето, вниманието на всички бе приковано най-много от зъбите му. Феновете му ги дефинират „ като на кон “.

 

Дори и в този момент другояче суетният артист да съжалява, че си е направил конски зъби, към този момент е прекомерно късно. Той по този начин и не разяснява къде си е поставил фасетите, а интернет потребителите го съпоставят с Благо Джизъса.

 

Това надалеч не е първият път, в който артистът отнася отрицателни мнения по отношение на визията си. Само преди няколко години, той бе с 30 кг. от горната страна и не приличаше на себе си. Тогава твърдеше, че се е ошишкал поради роля и за благополучие с доста непримиримост съумя да смъкна наднорменото тегло.

„ Бях 110 кг., в този момент съм 80. Спазвам прецизен хранителен режим и упражнявам постоянно. Имам мощна воля и доста бързо стопих непотребните тлъстини “, разказвал е нееднократно екранният Младен от „ Съни бийч “, който към днешна дата е в чудесна физическа форма

 

Той е от малцината, които акцентират, че човек би трябвало да натъртва както на физиката, по този начин и на душeвността си. Неведнъж е приказвал намерено за проблемите си с депресията, която отключи през 2014 година, когато е пребит с железни прътове пред дома му, а причинителите по този начин и не бяха хванати. Към днешна дата Аръков избира да не си спомня за предишното и не търси отмъщение непременно.

 

Твърди, че е по-добре да не знае кои са и добавя, че гледа напред и не мисли повече за събития, които към този момент са отминали и му носят единствено отрицателни страсти. Той е прекратил по лично предпочитание полицейското следствие, което по този начин или другояче надали би стигнало до някъде.

 

Иво опитал да превъзмогне дупката, в която изпаднал след побоя с присъединяване си във „ ВИП Брадър “, само че и престоят му в къщата не му бил от изгода. След като положението му се задълбочило още повече, той взел решение да зареже всичко и да замине зад граница. Успял да си стъпи на краката и да възвърне душевния си мир след цяла година, прекарана зад граница. Наложило се и да си потърси някаква работа, защото парите му почнали да привършват. Именно тогава си стегнал още веднъж багажа и се прибрал назад в София, където се върнал към актьорската си специалност.

 

Към днешна дата персоналният му живот е надалеч по-спокоен. Преди 10 месеца приятелката му Габриела го подари със наследник – Тео. Макар да забременяла едвам на 20 години, тя не се смущавала от огромната възрастова разлика с Аръков. Засега двамата се схващат чудесно и нямали несъгласия.

 

За никого не е загадка, че артистът има един брак зад тила си и не възнамерява да се дами още веднъж, въпреки половинката му да го подари с рожба. Преди няколко години той се обвърза публично с рускинята Евгения Браун, с която делеше един покрив в Лондон. За страдание обаче, тя издъхна ненадейно през 2021 година, а събитията към гибелта й остават неизяснени и до през днешния ден. Иво нееднократно е признавал, че непредвидената й кончина, е най-голямата контузия в живота му, само че последвалото запознанство с Габриела му помогнало да не изпадне още веднъж в меланхолия.

 

За разлика от него, Габи не си е пипала зъбите, нито пък е правила други корекции по визията си. Тя хваща окото с големия бюст, дело на пластичната хирургия. Пазвата й повишена още повече около кърменето на бебето, означават феновете й от мъжки пол.

Инфо: Уикенд

Тагове: Иво Аръков актьор фасети конски зъби усмивка Габирела Евгения Браун депресия
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР