Минаха едва 5 месеца от откриването на Grande Bar &

...
Минаха едва 5 месеца от откриването на Grande Bar &
Коментари Харесай

Готови ли сте за изискан и различен Helloween? Grande Bar & Dinner гласи зимната си тераса за партито на сезона!

Минаха едвам 5 месеца от откриването на Grande Bar & Dinner , а към този момент е с одобрена известност на първокачествен бранд в ресторантьорския бизнес у нас. Екипът на заведението бързо потвърди своя висок професионализъм във всяко едно отношение и не стопира да вкарва нови и изобретателни концепциии от всякакво естество.

По всичко проличава, че Grande няма да остави клиентите си нито за момент да се заблудят, че всичко са видели и пробвали в неговите лимити.

Уникалната му лятна тераса, предлагаща най-хубавата панорама в София, бе шлагер през горещия сезон и топ пункт за стотици празници, бизнес и другарски срещи. Ще бъде черешката на тортата и в студените дни, само че няма да разреши да усетите неудобството от ниските температури. Терасата е превърната в зимна градина и ще бъде хазаин на празненството на месеца  – HELLOWEEN DJ PARTY с DEADLY MENU /31 октомври/.

Със сигурност Grande ще разбие всички легенди за това по какъв начин се отбелязва този щур мотив. Дори единствено менюто загатва, че този ваучър няма, няма и да има аналог – салата с хрупкав октопод, ризото с тиква с панчета, мус от тиква и маскарпоне.

DJ ще черпи с съвременни музикални шлагери, може да станете директни очевидци и на останалите изненади, само че единствено в случай че сте на точното място на 31 октомрви – в Bar & Dinner Grande от 20:30 часа. Телефон за резервации: 0893707070.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР