Мина по-малко от година, откакто легендарния създател на "Плейбой" -

...
Мина по-малко от година, откакто легендарния създател на "Плейбой" -
Коментари Харесай

Зайчетата на Хю Хефнър чакали за секс пияни и дрогирани

Мина по-малко от година, откогато именития основател на "Плейбой " - Хю Хефнър умря на 92-годишна възраст, а към този момент "зайчетата " взеха решение да проговорят за мрачната страна на живота с него в документален филм, който се снима сега. "Някои девойки се престрашиха да опишат неприятни неща за него. Чувала съм, че доста от девойките са били с него в дребната стая. Там държеше девойки в тази стая, където трябваше да чакат своя ред за секс. За мой шанс съумях да избегна това, " споделя навремешното "зайче " Карла Хоу.

Още след гибелта на Хефнър, за тъмните му страни първа проговори Холи Медисън, която живяла в голямото имение цели седем години. "Преструвах се, че животът ми е идеален, само че бях извънредно нещастна. Вики водеше голям брой дами в леглото му с единствената цел да не се постанова тя да бъде с него, " написа Холи в своята автобиография.

"За да преживея нощта с него, трябваше да бъда пияна и дрогирана. Не можех да го избегна и по тази причина единствения метод беше това. ", признава и Кандра, която напуснала вилата през 2009 година За кино лентата, въпреки и документален, се търси артист, който да изиграе Хю Хефнър. Говори се, че това ще бъде Джаред Лето.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР