Мими Иванова и Развигор Попов са най-обичаното музикално семейство у

...
Мими Иванова и Развигор Попов са най-обичаното музикално семейство у
Коментари Харесай

Мими Иванова разкри как Развигор е преборил рака

Мими Иванова и Развигор Попов са най-обичаното музикално семейство у нас. През предходната година стана ясно, че са минали през сложни инциденти, свързани с тежката диагноза, сложена на композитора. На 82-годишна възраст Попов искрено призна, че е бил диагностициран с онкологично заболяване, което към днешна дата е зад тила му. Съпругата му бе неразделно до него по време на цялото лекуване и за пръв път признава детайлности за пътя, по който са минали.

„ Добре е да се приказва по тази тематика, тъй като страхът може да те убие. Защото за две години двамата потънахме около тази страшна диагноза – рак на пикочния мехур, когато я чухме. А то се оказа, че когато хванеш в точния момент заболяването, тя е лечима. Проблемът е в главата и в това какъв брой се страхуваш от нея. Развигор за благополучие попадна на положителни експерти, доста грижовни и през три месеца го ревизираха, в този момент към този момент по-рядко, тъй като всичко хванахме в точния момент и в този момент за благополучие е добре. Най-хубавото е, че престана да пуши. Това беше огромен проблем “, откровена е певицата.
Тя и композиторът са извънредно признателни на лекарите във ВМА, които създали всичко по силите си, с цел да го спасят. Заради ранното разкриване на болестта интервенцията на Развигор била изцяло безкръвна и посредством лапароскопски способ хирурзите съумели да отстранен туморното образувание, което разкрили в пикочния му мехур.

В името на здравето си 82-годишната легенда на естрадната музика е решил да промени навиците си и да се лиши от доста храни. „ Развигор стана цялостен веган. Понякога ухае на месце, тъй като аз към момента не мога да се откажа от него, въпреки че започнах в последно време повече да похапвам постни храни. Обичам доста яйца, той ги пържи прелестно и след това не ги пипва. Толкова е мощна волята му да разкара този израстък и го е разкарал в действителност “, споделя Мими.

По време на премеждията им единствената им щерка Ина ги подкрепяла отдалечено, защото от дълги години тя живее в чужбина. Щерката на музикалното семейство е омъжена за ямаец, от който има една дъщеричка – Тайа Мей. Известно време те живееха в родината на мъжа ѝ Ямайка, само че неотдавна са се открили за непрекъснато в Германия. „ В Берлин е цялото семейство. Дъщеря ми работи в общината. Работи доста покрай жилището, в което живеят. Дойдоха си в този момент, с цел да се съберат на морето с цяла тайфа съученички и техните деца. Идват от разнообразни места на Германия и България. Обичат да вървят с раници, като къмпингари “, споделя Мими Иванова. Тя не крие, че в началото имала запаси към шурей си Кристофър, само че откакто го опознали с Развигор, разбрали, че е доста почтен.

„ Много положително момче. Той с всичко се занимава – с градинарство, поддържа шубраци, отглежда кокосови и други дървета, сладки картофи. В Ямайка хората умеят всичко “, споделя още певицата. Внучката им с Развигор е най-голямата им горделивост, въпреки рядко да я виждат. 4-годишната Тайа Мей танцувала необикновено и имала артистични заложби, евентуално наследени от тях двамата. Говорела три езика. С майка си, баба си и дядо си приказвала на български, с приятелите в детската градина – на немски, а с татко си – на британски.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР