Милиони шофьори в Обединеното кралство правят грешка, която се оказва

...
Милиони шофьори в Обединеното кралство правят грешка, която се оказва
Коментари Харесай

Предупреждение за автомобилна застраховка за четири милиона шофьори в Обединеното кралство, които са „ударени по джоба“

Милиони водачи в Обединеното кралство вършат неточност, която се оказва в действителност скъпа - и евентуално даже не сте наясно, че върша го.

Когато купувате автомобилна застраховка, евентуално ще пазарувате, с цел да видите коя е най-хубавата договорка. Но когато това изтече, оставяте ли го да се възобнови автоматизирано или го отменяте и намирате по-добра договорка? Според Go Compare 10% от водачите, което се равнява на към четири милиона души в Обединеното кралство, оставят годишните си полици да се възобновяват автоматизирано - и това се оказва скъпо.

Шофьорите в Лондон са най-виновни, че оставят техните политики се придвижват, като към 16% вършат грешката в столицата. Така че за какво хората го вършат? Мързел ли е или давност?

Близо половината от водачите (40%) споделиха, че не са анулирали съглашението, тъй като техният сегашен осигурител е най-евтиният вид. Те откриха, че оставането в същата компания предлага добра стойност, тъй че не виждат причина да сменят. Основно по-възрастнит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР