Милиони католици и арменци по света вчера посрещнаха Великден. Знаете

...
Милиони католици и арменци по света вчера посрещнаха Великден. Знаете
Коментари Харесай

Семейни събирания, красиви яйца и зайци: Ето как световните звезди посрещнаха Великден

Милиони католици и арменци по света през вчерашния ден посрещнаха Великден. Знаете ли, че в доста католически страни също се боядисват и украсяват яйца, които по-късно се употребяват в голям брой разнообразни игри. Ловът на яйца е една от най-популярните обичаи, в която великденските яйца се скриват, а децата би трябвало да ги намеря. Популярни са също и игрите с подаване на яйца, надпреварване, до момента в който балансираш яйца в лъжица и така нататък Изключително известни са шоколадовите яйца. Великденският заек също е част от традицията, която милиони хора съблюдават.

Така да вземем за пример поп певицата Кристина Агилера сподели тъкмо това в Инстаграм, качвайки фотография от вкъщи си в Холивуд. На фрагмента виждаме един огромен великденски заек (вероято по този начин е видоизменен Мат Рътлър, дългогодишната половинка на певицата). В стори пък звездата е споделила забавна машина, с която боядисва по-лесно яйцата. 

Виж още:

Кралицата на поп музиката също означи Великден, като показа красиви фамилни мигове, както и какви яйца е боядисала тя. Мадона е заложила на много искра и забавни украшения, с цел да имат неповторими великеднски яйца.

Очарователен кадър качи в Инстаграм Бруклин Бекъм, на който виждаме цялото му звездно семейство. Очевидно семейство Бекъм са решили да прекарат празника измежду природата, като зад тях се вижда красиво езеро, а времето също очевидно е било с тях, тъй като небето е чисто, а слънцето грее.

Виж още:

Актрисата Рийз Уидърспуун качи благ кадър със своето куче, облечено в костюм на заек. " Слушайте, когато те са дребни... може да ги обличате както си пожелаете. Не съм ли права? Първият Великден на Мини ", написа звездата.

Кейт Хъдсън показа прелестен кадър на своето " малко великденско зайче ", а точно дъщеричката ѝ, която е пременена с плюшени уши и явно е била в трепетно очакване за огромния заек и търсенето на яйцата. " Много ранен старт на един дълъг ден, цялостен със сладки фотоси и доста захарни изкушения ", написа актрисата.

Виж още:

Дженифър Гарнър пък сподели питчиците, които е направила в домашни условия. Католическата традиция повелява на Възкресение Христово да се замеси безквасен самун, който се прави по специфична рецепта.

Марая Кери е известна с това, че е кралицата на Коледа. Нейните обилни украси и коледни вечери са именити, а специфичните концерти, които прави всяка година се трансформират в традиция, която почитателите по света чакат с боязън. Талантливата певица отпразнува Великден, само че несъмнено не толкоз охолно и блестящо, само че в фамилна атмосфера и в компанията на най-близките хора и домашни любимци.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/brooklynbeckham/ 

https://www.instagram.com/madonna/ 

https://www.instagram.com/reesewitherspoon/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР