Милиони британци са изправени пред снежни сблъсъци днес, тъй като

...
Милиони британци са изправени пред снежни сблъсъци днес, тъй като
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Днес на всички места се прогнозира сняг – както и рядко предупреждение за смразяващ дъжд

Милиони британци са изправени пред снежни конфликти през днешния ден, защото има опасения, че на няколко места в страната ще паднат пориви.

След влажен и прохладен ден в четвъртък, краят на седмицата дава обещание повече проблеми на някои места в Уелс, Англия и Шотландия. Очаква се изискванията да продължат на множеството места в петък, като южна, централна и източна Англия е предизвестена да чака дъждове с опция за градушка и гръмотевици.

Но други места ще се усещат малко по-зимни, защото се предвижда сняг падам. Тези, които могат да изпитат зимна страна на чудесата, включват региони в Уелс и северозападна Англия. Метеорологичните карти за през днешния ден обаче демонстрират, че по-голямата част от снеговалежа ще падне в Шотландия. Ситуацията ще бъде още по-лоша в 18:00 часа в западна Шотландия, когато се предвижда мразовит дъжд.

Прогнозата на Метеорологичната работа гласи: „ Петък ще бъде ветровит ден за мнозина, с валежи в доста региони, макар че като цяло ще са по-чести на запад. Те...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР