Милионерка от Швеция, която живее в Лондон, сподели 10-те неща,

...
Милионерка от Швеция, която живее в Лондон, сподели 10-те неща,
Коментари Харесай

Кои са темите табу за жените?

Милионерка от Швеция, която живее в Лондон, показа 10-те неща, които дамите в никакъв случай не би трябвало да споделят, в случай че желаят да си намерят гадже, написа „ Сън “. 33-годишната Анна Бей, която не крие, че има ботокс и хирургически усъвършенствания в носа, бузите и устните, с цел да усъвършенства външния си тип, постоянно споделя управления за дами, които се стремят да бъдат „ елегантни “.
Тя сочи себе си за прегледен образец за триумфа на препоръките й, защото съумя освен да промени външността и метода си на живот, само че и да се обвърже с банкер. Затова учи дамите по какъв начин да следват стъпките й в нейното онлайн учебно заведение. Към управлението тя прибавя жестовете, които не са допустими на маса, като мястото на винената чаша и разрязването на салатата (виж по-долу);
Последният й видеоклип в нейния канал в YouTube разкри 10-те думи и тематики, които дамите би трябвало да заобикалят – измежду тях футбола и секса. Експертът по официалност сподели: „ Елегантна дама в никакъв случай не би споделила тези неща! Никога не допускайте тези неточности. " Анна признава, че се е учила по „ сложния метод “, а първата неразрешена фраза по време на среща е „ отивам до тоалетната “.

„ Елегантните дами в никакъв случай не споделят, че отиват до тоалетната или което и да е друго място зад затворени порти “, показва тя, като предлага: „ Ако би трябвало да отидете там, просто се извинете. "

Недопустимо е една дама да желае „ дай ми това “, „ дай ми това “, а елегантният вид включва наложително „ може ли “ и „ благодаря “: „ Казваш - можеш ли да ми дадеш това, апелирам?” Не забравяйте апелирам, благодаря. "

Ако имате крайни отзиви, би трябвало да ги запазите за себе си: „ Непоисканите отзиви са досадни както в диалозите в действителния живот, по този начин и в интернет. “

В нейния лист с тематики табу са парите и спортът. “Не говорете за секс, политика, заболявания - не говорете за тези неща или други типове чувствителни тематики, които в действителност могат да накарат хората да се почувстват неловко и обезпокоително. Дори неща като футболни тимове, вяра или просто непопулярни отзиви, които може да имате. “

Голяма неточност е също да се пита с какво се прехранва събеседника или какъв брой пари печели. „ Колкото и да сте любопитни, в никакъв случай не питайте „ какво правиш “, “къде работиш “ и т. н. Оставете хората сами да решат дали желаят да споделят тази информация”, споделя Анна.

Всичко, обвързвано с пари, включително какъв брой костват нещата или какво работят хората, би трябвало да се заобикаля.

И не на последно място – дамите не трябва никога да се хвалят, че имат това, имат това, или познават този или оня човек: „ Така хората няма да ви харесват “, уверена е тя.

Друга неразрешена зона е сексът: “Когато дамите стартират да приказват за това по какъв начин се нуждаят от секс, по какъв начин желаят секс. За мен това е неуместно и доста нападателно “.

И най-после, в случай че някой събеседник показа какво работи или каква е неговата компетентност, Анна поучава в никакъв случай да не се желае неговото професионално мнение. „ Никога не искайте професионален съвет в обществена среда – наприер да желаете съвет от доктор или от юрист “.

Накрая тя сподели: „ Елегантните дами в никакъв случай не са безчувствени към културните разлики в обществените условия. Това е същото, както в случай че не харесвате съответен футболен тим или различен състезателен тим. “
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР