Милионерите Сузана и Джоузеф Ланда от Ню Йорк (САЩ) закупиха

...
Милионерите Сузана и Джоузеф Ланда от Ню Йорк (САЩ) закупиха
Коментари Харесай

Милионери разбраха, че непознат мъж живее с тях в луксозна къща

Милионерите Сузана и Джоузеф Ланда от Ню Йорк (САЩ) закупиха къща в Дъгластън за 2 милиона $ след пенсионирането си, с цел да обезпечат заслужен живот на сина си Алекс, който беше диагностициран от лекари със синдром на Даун. Радостното събитие обаче се трансформира в същински призрачен сън: както се оказа, в новата къща живее чужд мъж. 

Мъжът, Брет Флорес, е бил нает от предходния притежател на дома като асистент. Той получавал 3000 $ на седмица за работата си, а след гибелта на притежателя през януари 2023 година просто останал да живее в къщата си. Флорес твърди, че е получил позволение да живее от умрелия, написа ABC 7.

Семейство Ланда обаче настояват, че Флорес не заплаща наем и няма документи. Освен това се твърди, че е оповестил къщата за обмен в интернет, с цел да дава стаи чартърен на непознати.

" Това е смут, същински смут. Събуждам се и задрямвам с мисълта: " Кога този човек ще напусне къщата ни? ", споделя Сузана.

Съгласно законодателството на щата Ню Йорк, в случай че обещано лице фактически живее в дом повече от 30 дни, то може да се квалифицира като самоселник със съответните права.

„ Ако нямате контракт за наем и не плащате за нищо, от кое място имате права? “ – възмущава се Йосиф.

Семейството се пробва по правосъден път да изгони неканения наемател, само че към този момент делото се движи доста постепенно: в гражданския съд на Куинс са извършени пет чувания, само че Флорес съумява да протака процеса.
 Собственост на жилище, покупка на парцел, скандал, проблеми с недвижими парцели, милионери, машинация, машинация, Съединени американски щати Брет Флорес, след гибелта на предходния притежател на къщата през януари 2023 година, просто остана там. Снимка: YouTube
Човекът идва без юрист и също е подал молба за фалит. Той към момента живее в къщата. Междувременно новите притежатели би трябвало да заплащат сметки за комунални услуги.

" Струва ми се, че правната система се отхвърли от мен и фамилията ми. Това е незаслужено, тъй като не мога да направя нищо ", разочаровано декларира Джоузеф.

Следващото правосъдно съвещание по делото е планувано за април. 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР