Милионерът призна, че винаги се самообвинява и критикува в тежките

...
Милионерът призна, че винаги се самообвинява и критикува в тежките
Коментари Харесай

Принц Хари се оплака от трудни за него дни

Милионерът призна, че постоянно се самообвинява и подлага на критика в тежките си дни, само че съумява да се оправи с това като пресъздава позитивни обстановки по метода, по който Вселената го е научила, написа The Sun.

Херцогът на Съсекс, който пет месеца отсъства от работните си отговорности, когато се роди щерка му Лилибет, споделя, че уговорките му постоянно го довеждат до „ бърнаут “.

В диалог с американската компания BetterUp, той твърди, че всички компании би трябвало да обезпечат време на чиновниците си да надграждат душeвността си. Според него шефовете би трябвало да дават на подчинените си по 15 минути денем, с цел да изчистят мозъците си.

По време на диалога Хари разкри:

"Психичният фитнес е върхът, към който се стремите. Пътят към това може да бъде в действителност неравномерен. Има причина процесът да се назовава „ вътрешна работа “.

"Трябва да изградиш навика да медитираш всекидневно “.

„ Когато се случват неприятни неща, си мисля: „ Това е урок, аз съм обучаван от Вселената “.

"Всяко едно неприятно нещо - или нещата, които смятате за неприятни, могат в действителност да са за положително “.

Въпреки скъпия си метод на живот в Лос Анджелис, Хари споделя, че не постоянно може да прави нещата, които обича, поради напрежението.

Той споделя, че употребява метода на визуализация, с цел да „ трансформира негативите в позитиви “ – признавайки, че това е неговата „ суперсила “.

„ Някои дни са страхотни, други са в действителност сложни “, показва принцът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР