Милионерът Мартин Николов - Елвиса спечели елиминационната битка в Игри

...
Милионерът Мартин Николов - Елвиса спечели елиминационната битка в Игри
Коментари Харесай

Елвиса елиминира Денислава от Игри на волята

Милионерът Мартин Николов - Елвиса с печели елиминационната борба в " Игри на волята " 5 и в профил някогашната волейболистка Денислава Велкова . Дъщерята на Виолета Стайкова беше последната жена , която се бори за място в полуфиналите на рисковото риалити.

По време на борбата Елвиса получи тежка травма на рамото . Той беше предизвестен от медиците, че рискува да скъса мускулни нишки на бицепса, само че все пак реши да продължи борбата, като получи две санкции. Денислава натрупа забележителна преднина, само че се затрудни във финалната фаза, където трябваше да познае известна поговорка. Така Мартин съумя да я настигне и острият му разум за следващ път му оказа помощ да надвие своя съперник.

Денислава, която приключи на 6-то място, е посетител в формалния подкаст на рисковото риалити " След Игрите " . Епизодът, в който тя споделя за връзките си с Иван Рълев и за какво е признателна на Мартин, че е отпаднала преди полуфиналите, към този момент е разполагаем в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.
 
 Игри на волята Игри на волята

С успеха на Мартин към този момент са ясни петимата полуфиналисти , които ще се борят за място на финала. Освен милионера, в топ 5 попадат олимпийската легенда Краси Дунев, зъботехникът Иван Рълев, някогашният футболист Благомир Мастагарков и компютърният талант Момчил Василев.

Кой ще грабне успеха и чека за 100 000 лв.?

Не пропускайте огромния край на „ Игри на волята " на следващия ден вечер от 20:00 часа единствено по NOVA. Още забавна информация за „ Игри на волята “ може да откриете на уеб страницата на предаването, както и в формалните Фейсбук страница, Instagram профил и TikTok профил на „ Игри на волята “. Официалният подкаст на рисковото риалити “След Игрите ” можете да гледате в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg