Милиардери като Джеф Безос и Роман Абрамович вече кръстосват световните

...
Милиардери като Джеф Безос и Роман Абрамович вече кръстосват световните
Коментари Харесай

Забравете за суперяхтите! Първата в света суперподводница разполага с плувен басейн, винарска изба и кино

Милиардери като Джеф Безос и Роман Абрамович към този момент кръстосват международните води с големи плаващи съдове за забавление, известни като суперяхти.

Но какво би станало, в случай че желаят да отведат първокласния си транспортен съд под повърхността, с цел да се любуват на океанските дълбини?

Австрийска дизайнерска компания може би най-сетне ще откри отговора - първата в света суперподводница, определяна като " бъдещето на яхтинга ".

Дълга 165.5 метра, " Migaloo M5 " може да побере 20 пасажери и 40 членове на екипажа, до момента в който е потънал под вода непрестанно в продължение на четири седмици.

Оборудван е с плувен басейн, винарна и киносалон, само че при цена за изграждане от 2 милиарда $ (1,5 милиарда лева.) е непокътнат само за международния хайлайф.

   width=

Амбициозният кораб, който може да се гмурка на дълбочина до 250 метра, е планиран от дизайнерската компания Migaloo, основана в Грац, Австрия, и е кръстен на напълно белия гърбат кит.

Нашата целева група са мечтатели милиардери със или без опит в региона на суперяхтите, които имат изключителни условия за ексклузивност, сигурност, завършения или прекарвания - споделя изпълнителният шеф Кристиан Гумполд пред Times.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР