Милиардерът сър и катарският банкер шейх са поискали и са

...
Милиардерът сър и катарският банкер шейх са поискали и са
Коментари Харесай

Кандидатите за "Манчестър юнайтед" поискаха удължаване на срока за нови оферти

Милиардерът сър и катарският банкер шейх са поискали и са получили удължение на периода за показване на новите предложения за закупуване на клуба. Кандидатите трябваше да показват предложенията си до 21.00 ч. локално време в сряда. Би Би Си оповестява, че в клуба са постъпили други оферти, само че не и от единствените обществено оповестени претенденти.

Очакваше се срокът да бъде изпълнен, само че първо катарският екип, а по-късно и " Инеос " на Ратклиф са поискали от капиталовата банка Raine, която управлява процеса по продажба, повече време за вторите предложения.

Според Би Би Си удължаването на периода ще усили терзанията на някои почитатели, че актуалните притежатели на клуба от фамилия Глейзър може да се откажат от продажбата. " Инеос " желае да купи към 69% от акциите на " Манчестър юнайтед ", а ръководеният от Ал Тани екип се цели в цялостния пакет от 100%.

 Сделка за милиарди: какъв брой в действителност коства Сделка за милиарди: какъв брой в действителност коства " Манчестър юнайтед "

Представителите на клуба са се срещнали с осем вложители за интервал от 10 дни. Медиите във Англия настояват, че първите предложения и на двамата съществени претенденти са били за 4.5 милиарда паунда, а желаната цена е сред 5 и 6 млрд.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР