Мили влюбени, вълнуваме се да ви споделим, че имаме изненада

...
Мили влюбени, вълнуваме се да ви споделим, че имаме изненада
Коментари Харесай

10 любовни писма ще спечелят награди за Свети Валентин

Мили влюбени, вълнуваме се да ви споделим, че имаме изненада за вас. Изминалата година беше, меко казано, дискомфортна за всички и ни се желае сензитивно да разведрим ситуацията с това, което сме ви замислили.

Темата (както към този момент сте разбрали от заглавието) е любовта, а създатели на любовните текстове, които предстоят да бъдат оповестени, ще бъдете самите вие. Ние ви подаряваме естрада да поздравите своя любим/любима на страниците на уеб страницата ни в писмо, което персонално и сърдечно сте сътворили.

Нека се разчувстваме дружно и да зарадваме някого с един сантиментален и хубав жест (който няма да коства нищо друго, с изключение на отделено време и сътворяването на персонално послание).

Ако желаете тази година да извършите ексцентрична изненада на половинката, да влезете в ролята на създател и освен това да спечелите премия, значи ще бъдете заинтригувани от идващите 10 разяснения, които са ви нужни, с цел да се включите в писането на прочувствени писма.

1. Какво би трябвало да съдържа писмото ви?

Любов, умножена по 10. Писмото ви би трябвало да съдържа обич и откровеност, събрани в лист от 1 до 10. С половинката си имате ваши смешки, обръщения, обичани места и прекарвания. Направете писмото същинско и ваше. 10 аргументи да се обичате – нищо друго не е наложително. А в случай че решите, можете да добавите и най-влюбената си фотография. Любовта не се управлява от правила и правила, по тази причина не желаеме да слагаме вашите усеща в рамки.

2. Колко би трябвало да е дълго?

Както се споделя – колкото ви душа желае. Оставяме на вас да прецените какъв брой думи са нужни, с цел да изразите най-съкровените си усеща. Дайте им воля и да забележим какво ще излезе.

 10 любовни писма ще завоюват награди за Свети Валентин

3. В какъв период би трябвало да го изпратите?

Понеже сме великодушни (и скромни), желаеме да ви дадем допустимо най-вече време да се включите и да научите за нашата акция. Затова можете да изпращате писмата си до 13 февруари, в това число, а ние ще стартираме да избираме и публикуваме спечелили още от 5 февруари.

4. Къде да го изпратите?

Можете да изпращате творенията си в редакцията ни на адрес: [email protected]

5. Колко писма ще бъдат оповестени? Кой ще ги избере?

Няма да ви шокираме като ви съобщим, че 10 от вас ще имат опцията да поместят творбите си в нашия уеб страница и да създадат сантиментален жест на обичан човек. 10-те късметлии ще бъдат определени от нашите редактори по критериите автентичност и сантименталност. Толкова е просто… и комплицирано по едно и също време.

6. Колко писма ще завоюват премия?

Както към този момент споменахме, 10 от вас ще „ лъснат “ на страниците ни. И защото сме известни с щедростта си (и, както казахме, забележителната си скромност) – дано всичко е по 10. Десет ще бъдат и премиите за вас!

7. Каква са премиите?

Какви са премиите ли питате? Mystery Beauty Box със страхотни козметични артикули за мъже и дами от Premium Health Products, както и прелестна книга от каталозите на издателствата Колибри и Сиела.

8. Какво НЕ би трябвало да съдържа писмото ви?

Разбира се, ние държим текстовете ви да не съдържат вулгарни изрази, еротични истории, неприлични епитети… Сещате се какво имаме поради. Слагайте цензурата и започвайте да творите!

9. Може ли писмата да са написани на различен език?

Колкото и да ни се желае – не владеем всички езици. А и не считаме, че един език превъзхожда различен, по тази причина не можем да си позволим да се спрем единствено на тези, които знаем. Нека да се придържаме към българския език, той е задоволително хубав и изразителен.

10. Откъде да почерпите ентусиазъм?

Ако нежните поетични думи мъчно извират от вас като вода от гейзер, то ние ви предлагаме да си помогнете да стартирате писането с красиви цитати, любовни писма, писани в миналото от известни персони, сантиментални филми… Използвайте някаква основа, върху която да изградите своето обръщение. Останалото ще си пристигна на мястото единствено.

Желаем ви триумф и ще приключим с един прелестен откъс от Зелда Фицжералд – „ Не желая просто да пребивавам – желая първо да обичам, а апропо да пребивавам. “

* С присъединяване си в играта се съгласявате името и това на половинката ви,
текстът, който сте ни изпратили, и фотосите към него да бъдат оповестени.
Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР