Мили деца, сърдечно ви поздравявам по случай Международния ден на

...
Мили деца, сърдечно ви поздравявам по случай Международния ден на
Коментари Харесай

Кметът на Асеновград към децата: Днес е вашият празник, а ние се опитваме да го направим незабравим за вас

Мили деца, сърдечно ви приветствам по случай Международния ден на детето – 1 юни, един от най вълнуващите и дълго чакани празници отдаден на вас – децата. Това написа в профила си във фейсбук кметът на община Асеновград доктор Христо Грудев.

Днес е вашият празник, а ние се опитваме да го създадем паметен за вас с цялата ни любов и безрезервност, тъй като вие заслужавате най-топлите усеща, най-хубавите дарове и един хубав свят, в който се случват чудеса и се сбъдват фантазиите ви, добави той.

Щастлив съм, че през днешния ден Градският парк на Асеновград още веднъж бе огласен от детски гласове и изпълнен с лъчезарни усмивки и цветни игри. Честит празник, скъпи деца, написа доктор Грудев.

Общината е подготвила шарена стратегия за 1 юни. От 09:00 ч. до 16:00 ч. – Ден на отворени порти във военното отделение. Показ на въоръжение и техника в IV Артилерийски полк.

След 10.00 часа празничното въодушевление завладя дребни и огромни в Градския парк. Млади гении от разнообразни асеновградски детски градини и организации демонстрираха умения по пеене и танци, а аниматори забавляваха децата от публиката.

От 16:00 ч. в Градска библиотека могат да се видят " Любопитни обстоятелства за Космоса " като част от стратегия " Образователен планетариум ".

В 18:00 ч. дворът на НЧ " Свети преп. Паисий Хилендарски " ще се трансформира в място за концерт на Музейната музикална школа и на Детско театрално ателие към НЧ " Свети преп. Паисий Хилендарски ". В същия час в Градска библиотека стартира обичаен празничен концерт " Талантите на Асеновград " с възпитаници от класа на Кети Стоянова.

Празничното въодушевление завладя дребни и огромни в Градския парк. Млади гении от разнообразни асеновградски детски градини и организации демонстрираха умения по пеене и танци, а аниматори забавляваха децата от публиката.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР