Милена от "Игри на волята" вчера съобщи трагичната новина за

...
Милена от "Игри на волята" вчера съобщи трагичната новина за
Коментари Харесай

Убиха майка ми: Милена от Игри на волята

Милена от "Игри на волята " през вчерашния ден заяви трагичната вест за гибелта на своята майка. От думите й стана ясно, че родителката й е паднала жертва на коронавирус. Часове след нещастието, Милена събира сили и разкрива неподозирани неща за последните ужасяващи дни на майка си. Милена упрекна лекари за гибелта на майка си и изясни за какво.

"Публикувам това, с цел да видят хората, които не са наясно през какво минава човек, нуждаещ се от помощ. Историята е действителна и персонално се наложи да мина през това последните дни... ", написа Милена в своя Инстаграм профил.

"Влизаш в болница поради коронавирус. Слагат ти кислородна маска след 1 час очакване в незабавното. След това те изпращат в пулмологията, където ти пускат О2 с маска "балон ". Никой не се грижи за теб, не позволяват близки, поради коронавирус и би трябвало да се оправяш както можеш.

Не можеш да се храниш независимо, искаш да се отвори прозореца в стаята за малко пресен въздух, само че откакто помолиш учтиво, санитарката ти отхвърля и ти споделят, че си глезльо. След като успяваш да споделиш това с околните си, те са принудени да намерят някой в болничното заведение, на който да заплащат изключително всеки ден, с цел да се грижи за теб.

След няколко дни се подобряваш. Очакваш да бъдеш оздравял, само че те вкарват в интензивно поделение на апаратно дишане. Там ти взимат телефона и единствения контакт с външния свят. Вече си заложник! Никой не може да те види, да приказва с теб и да се погрижи за теб. Не те осведоми никой за метода на "лечение ".

След известно време разбираш, че имало усъвършенстване в положението и се изпълваш с оптимизъм. На сутринта за жалост си интубиран... Вкарват ти тръба в гърлото и пускат 100% О2. Изпадаш в безсъзнание и часовникът стартира да отмерва последните ти дни. Всякакъв опит на околните да бъдат до теб и да бъдат в час с лекуването е отблъскван.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР