Милена от Игри на волята вчера съобщи трагичната новина за

...
Милена от Игри на волята вчера съобщи трагичната новина за
Коментари Харесай

Почина майката на Милена от Игри на волята

Милена от " Игри на волята " през вчерашния ден заяви трагичната вест за гибелта на своята майка. От думите й стана ясно, че родителката й е паднала жертва на вируса, съобщи Варна 24. 

Часове след нещастието, Милена събира сили и разкрива неподозирани неща за последните ужасяващи дни на майка си. Милена упрекна лекари за гибелта на майка си и изясни за какво. 



Публикуваме описа без редакция:

" Публикувам това, с цел да видят хората, които не са наясно през какво минава човек, нуждаещ се от помощ. Историята е действителна и персонално се наложи да мина през това последните дни... ", написа Милена в своя Инстаграм профил. 

" Влизаш в болница поради коронавирус. Слагат ти кислородна маска след 1 час очакване в незабавното. След това те изпращат в пулмологията, където ти пускат О2 с маска " балон ". Никой не се грижи за теб, не позволяват близки, поради коронавирус и би трябвало да се оправяш както можеш.



Не можеш да се храниш независимо, искаш да се отвори прозореца в стаята за малко пресен въздух, само че откакто помолиш учтиво, санитарката ти отказва и ти споделят, че си глезльо. След като успяваш да споделиш това с околните си, те са принудени да намерят някой в болничното заведение, на който да заплащат изключително всеки ден, с цел да се грижи за теб.

След няколко дни се подобряваш. Очакваш да бъдеш оздравял, само че те вкарват в интензивно поделение на апаратно дишане. Там ти взимат телефона и единствения контакт с външния свят. Вече си заложник! Никой не може да те види, да приказва с теб и да се погрижи за теб. Не те осведоми никой за метода на " лекуване ".

След известно време разбираш, че имало усъвършенстване в положението и се изпълваш с оптимизъм. На сутринта за жалост си интубиран... Вкарват ти тръба в гърлото и пускат 100% О2. Изпадаш в безсъзнание и часовникът стартира да отмерва последните ти дни. Всякакъв опит на околните да бъдат до теб и да бъдат в час с лекуването е отблъскван.

Вече никой не може да ти помогне. Болницата получава тлъста пътека, изписват се медикаменти, които няма да се купят. Всички печелят от теб - от шефа - до санитарите. А кислородът гори в теб, изгаря органите ти. Дробовете ти към този момент са раздрани от налягането и потенциалът им е на най-малко. Бъбреци, Сърце, Мозък са пред отричане...

Роднини и близки звънят обезпокоени: - Състоянието е устойчиво, организмът се бори - споделя дежурният всеки ден... Да, ти се бориш против убийството ти - замаян, вързан, с маркуч в сухото ти гърло, изплезил език, като куче в горещина... Минават две седмици, пътеката е подготвена, подготвен си и ти. Сърцето отхвърля и те напъхват в чувал, като остарял излишен отпадък, от който към този момент не могат да се изкарат пари. А не е по този начин. Има още самун в теб. Хляб за гробарите, за поповете, за каменоделците за надгробния ти монумент. От околните доближават до теб рев и ридания. Ти не ги чуваш - погубен си. По документи - от коронавирус, а действително - от " Ллечението "... -по автентичен случай ", споделя терзанията си коравата блондинка.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР