Милан Шкриняр претърпя операция на гърба и най-вероятно ще пропусне

...
Милан Шкриняр претърпя операция на гърба и най-вероятно ще пропусне
Коментари Харесай

Шкриняр претърпя операция и пропуска мачовете на Интер срещу Милан

Милан Шкриняр претърпя интервенция на гърба и най-вероятно ще пропусне двата мача на Интер против градския противник Милан от полуфиналите в Шампионската лига.

28-годишният бранител, който евентуално ще се причисли към Пари Сен Жермен със свободен трансфер през лятото, не е играл от средата на март. За последно словакът беше на терена за " нерадзурите " в дуела против Порто от осминафиналите в най-силния клубен шампионат в света. " Шкриняр претърпя ендоскопска интервенция през вчерашния ден и ще следва рехабилитационната стратегия в идващите няколко седмици ", се споделя в известието на Интер.

Все още не е известно какъв брой дълго ще бъде отсъствието на бранителя от терените, а дуелите сред Милан и Интер от полуфиналната фаза в Шампионската лига са на 10 и 16 май. Шкриняр мина от Сампдория при " нерадзурите " през 2017 година.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР