Милан е пред завръщане в евротурнирите. Медиите на Апенините разпространиха

...
Милан е пред завръщане в евротурнирите. Медиите на Апенините разпространиха
Коментари Харесай

Милан е близо до бързо завръщане в Европа

Милан е пред завръщане в евротурнирите. Медиите на Апенините разпространиха информацията, че " росонерите " са спечелили обжалването пред Спортния Арбитражен Съд (ТАС) против решението да бъдат извадени за две години. Новината обаче към момента не е доказана от клуба. Очаква се това да стане напълно скоро.

Преди дни стана ясно, че на 11 август точно грандът от Милано ще гостува на " Левски " в чест на 75-годишнината от рождението на " синята " легенда Георги Аспарухов-Гунди.
„ Милан ” против „ Левски ” в чест на Гунди Италианският гранд ще гостува на „ сините ” на 11 август
В края на юни " Милан " бе глобен от УЕФА за нарушение на критерия за равновесие във финансовия феърплей по времето на Силвио Берлускони. Както и за това, че към този момент някогашният притежател на " червено-черните " Йонхон Ли не съумя да даде финансови гаранции на клуба и да изясни от кое място идват капиталите му и по какъв начин счита да покрие насъбраните отговорности.

На 10 юли Ли загуби контрола над " Милан ", откакто не откри 32 милиона евро за връщане на заема към " Елиът Мениджмънт ", а клубът мина в ръцете на американския Хедж фонд. " Елиът " подсигурява, че в идващите три години ще се ангажира с развиването на миланския гранд.

Именно на това разчитаха " росонерите " при обжалването пред ТАС. " Милан " употребява и това, че " Пари Сен Жермен ", " Манчестър Сити " и " Интер " са нарушили финансовия феърплей, само че са се разминали с много по-леки санкции.
Официално: Без " Милан " в Европа за две години Наказаха "росонерите " поради несъблюдение на финансовия феърплей
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР