Мила Маречкова, изпълнителен директор на БАТ БългарияНай-новият модел на устройството

...
Мила Маречкова, изпълнителен директор на БАТ БългарияНай-новият модел на устройството
Коментари Харесай

Последно поколение glo™ HYPER Pro идва у нас с иновативен дигитален дисплей

Мила Маречкова, изпълнителен шеф на БАТ България

Най-новият модел на устройството за нагряване glo™ – HYPER Pro, стъпва на българския пазар в средата на месец май тази година. Последната версия на новаторската технология за нагряване е по-интуитивна* и идва у нас с нов цифров екран Smart LED (EasyView™), който демонстрира значима информация по отношение на определен режим на нагряване, време до началото на сесията, дълготрайност на сесията, както и равнище на заряд на батерията.

glo™ HYPER Proпредоставя на пълнолетните потребите улеснен метод на промяна на режима на нагряване – Стандартен или Ускорен (Boost). Стандартният режим при този модел е усъвършенстван и предлага по-дълга сесия**. Новото устройство е плътно, леко* и е с характерен грациозен дизайн, като пълнолетните български консуматори ще могат да избират сред четири изискани цвята на модела.

„ Пускането на най-новата версия на glo™ – HYPER Pro,в България затвърждава трансформацията и развиването на нашата компания в построяването на A Better Tomorrow™ и акцентира за следващ път главната тактика на БАТ да понижи въздействието на своя бизнес, като предлага на пълнолетните консуматори необятна гама от по-малко рискови други възможности на пушенето*** “, разяснява Мила Маречкова, изпълнителен шеф на БАТ България.

glo™ HYPER Proще се предлага в профилираните glo™ магазини в огромните търговски центрове в страната, измежду които: The Mall, Paradise Center и Serdika Center в гр. София; Mall Galleria – гр. Бургас, Grand Mall – гр. Варна и Mall Plovdiv – гр. Пловдив.

Повече за устройството може да прочетете на

glo™ не е без риск и е единствено за пълнолетни. При използването му се употребява никотин – вещество, което води до пристрастяване.

*В съпоставяне с предходни модели на устройтвa glo™ HYPER X2 и glo™ HYPER Air.

**В съпоставяне със Стандартен режим при glo™ HYPER X2.

***Въз основа на тежестта на наличните доказателства и при цялостно прекосяване от пушене на цигари към негорими артикули. Тези артикули не са без риск. При използването им се доставя никотин, който води до пристрастяване.

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР