Мил жест на футболисти разчувства феновете. Играчите на Зенит Санкт

...
Мил жест на футболисти разчувства феновете. Играчите на Зенит Санкт
Коментари Харесай

Футболистите на "Зенит" покровителстват бездомни животни

Мил жест на футболисти разчувства почитателите. Играчите на " Зенит " Санкт Петербург се появиха за мача си с " Ростов " от съветското състезание, носейки на ръце по едно куче.

Причината за пухкавите приятелчета в обятията на играчите е, че те са се присъединили в акция по случай Международния ден на домашните любимци.

— ФК «Зенит» (@zenit_spb)

" Кучетата са по-добре вкъщи! " се споделя самодейността, с която се цели да се подчертава върху казуса и отговорността на хората към бездомните животни в Русия.

До 2020 година в страната са регистрирани над 600 хиляди бездомни кучета.
Снимка: /Twitter
Играчите на " Зенит " приканват всеки, който има предпочитание, да прибере в дома си по един четириног другар или да помогне с каквото може на приютите.

От началото на сезона сходен тип акции за бездомни животни бяха подкрепени и от други футболни шампионати, измежду които и българското. Играчите на " Ботев " и " Локомотив " Пловдив бяха измежду най-активните.
Снимка: Lap.bg
В сряда " Зенит " е хазаин на " Челси " в последния си мач от груповата фаза на Шампионската лига. Срещата е от 19:45 ч. и може да я гледате онлайн по bTV Action. Коментарното ни студио стартира 45 минути по-рано.

Руският гранд няма късмет за класиране за директните елиминации в Шампионската лига, само че съвсем несъмнено ще приключи на третото място, което ще го прати в Лига Европа през пролетта.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР