Михаил Станчев, обвинен в убийството на хазартния бос Коста Николов-Миджурина

...
Михаил Станчев, обвинен в убийството на хазартния бос Коста Николов-Миджурина
Коментари Харесай

От последните минути! Доведоха в съда влюбения килър Михаил под конвой, а той...

Михаил Станчев, упрекнат в убийството на хазартния необут Коста Николов-Миджурина и прострелването, което прати в кома Симона Тодорова, преди малко бе доведен под ескорт в Бургаския областен съд, оповестява " Флагман ".

Стрелецът от Слънчев бряг Михаил Станчев скри лицето си с качулка в Окръжния съд в Бургас.В коридорите на съда през днешния ден юристът на Михаил Станчев – Красимир Кацарски, сподели, че той нямал спомен за какво е стрелял в момичето. Бил пил нещо преди стрелбата, макар че по приницип не употребявал алкохолm, написа Burgasinfo.com.
В момента стартира съвещанието, на което ще бъде избрана мярката за неотклонение на Михаил Станчев.
Съдбата на 37-годишния Михаил ще бъде решена от опитния бургаски магистрат Стефан Стойков.

В същото време юристът на Михаил Красимир Кацарски направи разобличаване. Михаил Станчев, упрекнат в убийството на хазартния необут Коста Николов-Миджурина и опита за ликвидиране на красивата Симона, е използвал алкохол преди да стреля. Това разкри Кацарски, представен от " Флагман ". По думите на юрист Кацарски Михаил работил в миг на афект. Той стрелял със служебния си законнопритежаван револвер. Имал позволение за оръжие от 10 години.


" Михаил ми сподели, че не помни нищо от случая ", призна юрист Красимир Кацарски.

Влюбеният убиец Михаил ридае зад решетките, не може да си елементарни това, което е предизвикал на хубавицата Симона

Окръжната прокуратура желае Михаил зад решетките, защото е упрекнат в тежко съзнателно закононарушение, по което го грозят до 20 години затвор, а в случай че Симона издъхне - и доживотна присъда, а отбраната ще пледира за по-лека мярка - домакински арест.

Очаква се за пръв път Михаил да разкрие своята версия за случая. Вчера брат му проговори и описа какво е склонило Михаил да убие Коста и простреля Симона.



Припомняме, че в Слънчев бряг показно бе разстрелян 55-годишният Коста Николов. Инцидентът е станал в региона на хотелски комплекс " Сън вилидж ". В колата е била Симона, която е била извадена жива, само че също с прострелни рани и е настанена в бургаската болница. За причинител на зверството Министерство на вътрешните работи е задържало 37-годишен мъж Михаил Станчев, при опит да премине границата с Турция.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР