Михаил Михайлов, който уринира върху българското знаме и бе в

...
Михаил Михайлов, който уринира върху българското знаме и бе в
Коментари Харесай

Протестърът Михаил, пикал върху трибагреника, се карантинира заради COVID-19

Михаил Михайлов, който уринира върху българското знаме и бе в ареста, се оказа контактен с ковид, оповестява „ “. Михайлов бе пуснат под гаранция от 1000 лв. с решение на Специализирания углавен съд бе освободен от ареста на 12 ноември.

Днес трябваше да има съвещание по митинга на прокуратурата против освобождението му в Специализирания углавен апелативен съд, само че Михайлов не се е явил, тъй като се е карантинирал за COVID-19. Бил е контактно лице.

Михаилов е притеглен като обвинен за закононарушение срещу Републиката и за безчинство на обществено място, осъществено с извънреден цинизъм и смелост (престъпления по член 108, ал 2 и член 325, ал.2 от НК). Досъдебното произвеждане против него е формирано при започване на ноември 2020 година

Според обвиняването на 7 септември 2020 година на неустановено място в гр. Стара Загора уринирал върху знамето на Република България, снимал това на видео и същия ден го разгласил в интернет. На 1 ноември 2020 година в обществените мрежи се появява нов видеоклип, на който се вижда по какъв начин същият мъж отново уринира върху българския трикольор, само че на 60-ина метра от оградата на профилираното правораздаване на ул. "Черковна " 90 в София.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР