Михаил Касабов беше единственият кандидат за поста президент на Българския

...
Михаил Касабов беше единственият кандидат за поста президент на Българския
Коментари Харесай

Михаил Касабов: Стадион Христо Ботев е най-доброто съоръжение в България и националният отбор трябва да играе там

Михаил Касабов беше единственият претендент за поста президент на Българския футболен съюз (БФС), който се отзова на поканата на ПФК Ботев Пд за спор по отношение на бъдещето на родния футбол с оглед идния Конгрес на 15 март (петък).

Пред клубната телевизия на " жълто-черните " Касабов съобщи, че домът на клуба - стадион " Христо Ботев " е най-хубавото оборудване у нас и е разумно там да се играят мачовете на националния тим.

" Към момента стадион " Христо Ботев " е най-хубавото оборудване в България и е напълно разумно националният тим да играе тук своите мачове. Моята мотивация е, че мисля, че мога да трансформира някои неща. Не очаквайте от мен внезапни придвижвания, в случай че бъда определен ", разкри футболният функционер.

" Със основаването на от ден на ден съвременни игрища ще отпаднат и ранните мачове. Осветлението е главен проблем, с цел да може мачовете да се играят в обикновено време ", добави той.



Дългогодишният вицепрезидент на БФС поддържа още веднъж и тезата си, изложена в предаването " Арена спорт " от през вчерашния ден, че не поддържа концепцията да има мандатност за ръководителя на централата

" На мнение съм, че не е значимо какъв брой ще е дълъг един мандат на президент на БФС, а какво може той. Това ще го преценяват делегатите на БФС ", безапелационен е Михаил Касабов.

Относно тематиката за съдиите кандидат-президентът на БФС беше безапелационен, че доста се злоупотребява с тях и показа следното: " Те не са толкоз неприятни, колкото ги изкарваме. Винаги го има субективния фактор "

Футболният функционер приказва и за детския футбол у нас, като съгласно него точно там би трябвало да бъде обърнато особено внимание и от БФС, и от клубовете.

" Бих дал повече независимост и автономия на зоналните препоръки, с цел да провеждат детски и младежки събития ", сподели още Михаил Касабов.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР