Михаил Билалов е новият Мистър Стани богат, научи HotArena. Миналата

...
Михаил Билалов е новият Мистър Стани богат, научи HotArena. Миналата
Коментари Харесай

Джаро е новият Мистър „Стани богат”! Михаил Билалов измести Владо Пенев и Драго Чая

Михаил Билалов е новият Мистър „ Стани богат ”, научи HotArena .

Миналата седмица Българска национална телевизия е подписала и контракта си с водещия. Легендарната тв игра, която дълги години се въртеше в ефира на Нова, започва в първата половина на април по националната телевизия. Популярното по целия свят интелектуално шоу ще се излъчва всяка събота, като записването за присъединяване стартира в края на февруари, писа „ Таблоид “.

За водещ на „ Стани богат ” се търсеше популярна персона с висока обща просвета, която да е обвързвана по-скоро с Българска национална телевизия и да е взел участие в нейни хитови сериали. Именно на този аршин дава отговор Михаил Билалов, станал любим на феновете с ролята си на мафиота ерудит Джаро от кримката „ Под прикритие ”. 

В листата за кандидат-водещи, които да ощастливят някой участник с 200 бона, са били и Владимир Пенев – също познато лице от екрана на Българска национална телевизия и звезда от „ Под прикритие ”, и Драгомир Драганов-Драго Чая. В последна сметка везните се наклонили в интерес на Джаро , защото до момента той, за разлика от сътрудниците си, не е изтъркано лице и е изцяло кадърен да вдигне рейтингът на Българска национална телевизия, каквато в действителност е и задачата на прехвърлянето от Нова в публичната телевизия. Владо Пенев самичък се отказал, защото бил натоварен с задължения.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР