Михаела Маринова направи поредната стъпка напред към глобалната сцена, след

...
Михаела Маринова направи поредната стъпка напред към глобалната сцена, след
Коментари Харесай

Михаела Маринова пробива на международна сцена

Михаела Маринова направи следващата стъпка напред към световната сцена, откакто англоезичната версия на настоящия ѝ сингъл "Само теб ", който стана шлагер у нас, беше лицензиран в няколко огромни непознати територии, написа Dir.bg.

"Мечтая за пробив и отвън България, както множеството български актьори. Усещам в себе си мощ за това и съм признателна, че имам опцията с някои от плановете си да доближавам до аудитория в други страни.

Знам, че тази фантазия изисква доста специфични старания, само че имам шанса тя да е споделена от екипа, с който работя ", споделя Михаела Маринова.

Преди броени дни ария, на която Михаела Маринова е съавтор, се появи като част от новия албум на най-успешната женска K-pop тайфа "Twice ", който единствено за седмица съумя да продаде 154 000 копия, да се изкачи до №1 в чарта за най-продаван албум в iTunes в целия свят и да оглави класациите в Япония, Тайланд, Виетнам, Чили, Малайзия и Сингапур.

Премиерата на "Now or Never " бе през днешния ден в 10:00 ч., както в музикалните радиостанции и малките екрани, по този начин и в формалния канал на "Вирджиния Рекърдс ". Сингълът ще бъде разполагаем за стрийминг и даунлоуд във всички цифрови платформи - Apple Music, Spotify и други

ВИЖТЕ ВИДЕОТО!!!
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР