Михаела Маринова, Християна Дънкова, Кристиян Янкулов, Георги Костадинов и талантите

...
Михаела Маринова, Християна Дънкова, Кристиян Янкулов, Георги Костадинов и талантите
Коментари Харесай

Благотворителен концерт за доизграждане на храм Св. Йоаким и Анна в разложкото село Долно Драглище

Михаела Маринова, Християна Дънкова, Кристиян Янкулов, Георги Костадинов и гениите от музикална школа “Viva Records ” идват на 25 април в Разлог с цел да се включат в благотворителен концерт за набиране на средства, за доизграждане на храм " Св. Св. Йоаким и Анна " в село Долно Драглище.
Събитието е проведено от съдружие “Св. Св. Йоаким и Анна ”, с благословията на Негово Високопреосвещенство Неврокопски Митрополит Серафим и поддръжката на Сдружение „ Св. Св. Йоаким и Анна “, Община Разлог, Народно Читалище „ 15-ти Септември “, Viva Records и Ансамбъл „ Българе “.
Срещу минимално подаяние от 25 лв. всеки добродетел, може да се наслаждения на концерта, който ще се организира през последната седмица на месец април от 19:00 часа, в постройката на Народно читалище " 15 септември 1903- 1909 година " - град Разлог.
През годините, със средства от донори и благодетели, Храм “Св. Св. Йоаким и Анна ” е повдигнат, затрупан, измазан - вътрешно, с сложена дограма и построена ел. апаратура.
За изцяло довеждане докрай на храма, са нужни средства за вътрешно измазване и подготовка за изографисване, закупуване и създаване на отоплителна система, полагане на подова настилка, разработване на иконостас и минимално в началото обзавеждане.
Всички събрани средства от концерта ще бъдат дарени за доизграждане на мечтания православен храм за отбелязване на тържествени традиции, кръщенета и светли празници от всички поданици на село Долно Драглище.
Всеки, който желае да подкрепи финансово построяването на храм “Св. Св. Йоаким и Анна ” в село Долно Драглище, може да го направи посредством подаяние по банков път:
Титуляр: Сдружение “Св. Св. Йоаким и Анна ”
BG35RZBB91551015682659
Основание: Дарение Храм “Св. Св. Йоаким и Анна ”

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР