Мигрантският поток към Великобритания се увеличава.Повече от 1000 мигранти са

...
Мигрантският поток към Великобритания се увеличава.Повече от 1000 мигранти са
Коментари Харесай

Мигрантският поток към Великобритания се увеличава

Мигрантският поток към Англия се усилва.Повече от 1000 мигранти са създали опит през последните три дни да преминат във Англия от Франция с гумени лодки, съобщи Ройтерс.

По-рано тази седмица френският влекач “Абей Норманди ” е застигнал надуваема лодка, насочила се към английски води. На борда имало 50 души, като никой от тях не носел избавителна жилетка.

“Ролята на влекача на френската морска пехотна полиция беше да откри “състоянието, броя на хората на борда и дали те носят избавителни жилетки или не. След това трябваше да я последваме, с цел да сме подготвени да се намесим, в случай че възникне проблем ”, сподели капитанът на кораба.

След като навлязла в английски води, лодката била посрещната от английски избавително издирвателен транспортен съд, на който се качили мигрантите, заяви фотограф на Ройтерс. През март Англия съобщи, че ще даде на Франция към 480 милиона паунда за три години,

Броят на пристигналите мигранти надвиши 45 000 души

Трафикантите непрекъснато трансформират тактиката си, сподели говорителка на френското звено на морската полиция в Ламанша и Северно море, съобщи Българска телеграфна агенция.

“Те са доста добре проведени ”

Данните на държавното управление на Обединеното кралство демонстрират, че мигрантите, които от началото на годината са стигнали по море от Франция до Англия, са 25 330 души.

Както Safenews писа,над 600 мигранти хванати в Сенегал. Това оповестиха Военноморските сили на страната. Бежанците са хванати за три дни.

Мигрантите пътували с лодки в Атлантическия океан. До момента е ясно, че предходната събота патрулен катер е прехванал две дървени лодки с 262 души на борда. В тях имало 13 малолетни, гласи известие на военноморските сили.

Още вести четете в категория Свят.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР