Мигрантският натиск към България не е преставал, заяви пред бТВ

...
Мигрантският натиск към България не е преставал, заяви пред бТВ
Коментари Харесай

Крум Зарков: По документи СДС не е на „Раковски“ 134 от 2017 г.

Мигрантският напън към България не е преставал, съобщи пред бТВ служебният министър на правораздаването Крум Зарков във връзка на днешната злополука с рейс, пренасящ мигранти, при която починаха двама служители на реда.    

„ Опазването на границата и публичния ред лежи на плещите на избран брой хора и всяко ново предизвикателство е спомагателна тежест “, разяснява той, като прикани казусът да не се политизира.

Зарков разяснява и проблема с емблематичната постройка на „ Раковски “ 134, която Съюз на демократичните сили населява от своето основаване, а в бъдеще е избрана за офис на европейските прокурори, работещи в България.

Той съобщи, че съгласно регионалната администрация, постройката е с отпаднала нужда – по документи „ Съюз на демократичните сили не е там от 2017 година “, партията е „ с изминал период на наем “.

Зарков повтори известната към този момент информация, че на европейската прокуратура от регионалната администрация са препоръчани 3 разновидността за здания, от които те са избрали тази на „ Раковски “ 134.

Зарков сподели още, че сега у нас работят 9 европейски прокурори, чийто брой ще бъде повишен до 15.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР