Миене на улици в квартални карета, които ще бъдат временно

...
Миене на улици в квартални карета, които ще бъдат временно
Коментари Харесай

Започва миене на квартални улици в София, вдигат непреместени коли -

Миене на улици в квартални карета, които ще бъдат краткотрайно затворени за придвижване, паркиране и престой на ППС, стартира от през днешния ден в София, заяви Столична община.

Ще се стартира от регион “Красно село “ от каре, в което попадат за миене улиците: ул. " Св. Иван Рилски " от бул. " Генерал М. Д. Скобелев " до бул. " Христо Ботев ", ул. " Люлин планина " от бул. " Генерал М. Д. Скобелев " до ул. " 20-ти април ", ул. " Лайош Кошут " от бул. " Генерал М. Д. Скобелев " до бул. " Христо Ботев ", ул. " 20-ти април " от бул. " Христо Ботев " до бул. " Македония " ул. " Ивайло " от бул. " Христо Ботев " до бул. " Македония ".

Поетапно ще се извърши миене с цистерни по карета и в регионите „ Триадица – център “, “Възраждане ”, “Оборище ”, “Средец ”, " Лозенец " и " Триадица ".

Въвежда се краткотрайна възбрана за публично прилагане на улиците от транспортни средства по отношение на осъществяване на дейностите. Временно се закриват и сектори от зоните за платено паркиране – „ синя “ и „ зелена “ зона, както и „ длъжностен абонамент “ за интервала на миенето. Собствениците на коли би трябвало да реалокират колите си за времето от 07:30 ч. до 16:30 ч. от уличните платна, с цел да се извърши цялостното им миене, както и това на тротоарите. Това е належащо, с цел да се извърши изцяло миене на пътните платна и тротоарите.

График с улиците може да се види. 

Уведомление за осъществяване на дейностите се слага на жилищните постройките за съответната етажна благосъстоятелност. Непреместените коли ще бъдат наложително изместени на свободни места в прилежащи улици. На телефон 070013233 жителите имат опция да се осведомят за местонахождението на автомобила си, при положение на наложило се пренасяне.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР