Microsoft съобщава за 70% увеличение на производителността на екипите, които

...
Microsoft съобщава за 70% увеличение на производителността на екипите, които
Коментари Харесай

Как се случва AI трансформацията с Copilot

Microsoft оповестява за 70% нарастване на продуктивността на екипите, които го употребяват

Изкуственият разсъдък не е просто софтуерна еволюция, а катализатор на невиждана смяна (снимка: Microsoft)

Индустриите по света откриват напълно нови способи на работа, с помощта на напредъка на изкуствения разсъдък (AI). Технологията Copilot на Microsoft, показана преди осем месеца, носи същинска смяна в продуктивността.

Според данни на Microsoft, изнесени на конференцията Ignite, потребителите на Copilot са постигнали 70% нарастване на продуктивността, със забележителни усъвършенствания в качеството на работата (68%) и креативните процеси (68%).

Ефектът на Copilot се разгръща и върху срещите, защото потребителите на този AI към този момент могат да наваксат пропуснатата среща съвсем 4 пъти по-бързо. Microsoft акцентира и изгоди като превозване на по-малко време в обработка на имейли (64%) или основаване на първи план (87%).

На Ignite компанията разгласи общата досегаемост на Copilot за клиентите на Microsoft 365. Новото табло за ръководство на Copilot предлага информация за неговото влияние, а Copilot Profile приспособява отговорите въз основа на самостоятелните желания и функции.
още по темата
В допълнение, новите функционалности на Copilot в Outlook оказват помощ при подготовката на срещите, а по време на самите срещи потребителите могат да се възползват от работа с бяла дъска и водене на бележки за Copilot в Microsoft Teams за цялостен синхрон сред участниците. Това трансформира Copilot в член на екипа, защото функционалностите му надвишават ролята на персонален помощник и оказват помощ на всички.

Разширявайки екосистемата на Copilot, Microsoft показа Copilot Studio – инструмент с малко код, с който организациите могат да персонализират Copilot за Microsoft 365, като интегрират сериозни за бизнеса данни и основават персонализирани “копилоти ” за разнообразни цели.

Влиянието на Copilot се разгръща и върху обслужването на клиенти, включително поддръжка, основана на функции, която оказва помощ на фирмите да ускорят своята AI промяна. Така да вземем за пример, Microsoft Dynamics 365 Guides оказва помощ на чиновниците от първа линия да извършват комплицирани задания и да позволяват проблеми по-бързо, без да нарушават работния развой, а Microsoft Copilot for Azure опростява ежедневното на ИТ админите.

Усилията на Microsoft да опрости работата на потребителите и да направи Copilot по-достъпен за всички стартират с Bing. Продуктите Bing Chat и Bing Chat Enterprise ще се трансфорат просто в Copilot и ще бъдат общодостъпни от 1 декември, оповестиха от компанията.

На конференцията Ignite 2023 стана ясно, че изкуственият разсъдък не е просто софтуерна еволюция, а катализатор на невиждана смяна, която трансформира метода, по който работим, сътрудничим и вършим нововъведения.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР