Методи АндреевИскането на президента Румен Радев само български самолети да

...
Методи АндреевИскането на президента Румен Радев само български самолети да
Коментари Харесай

Никой не е давал на Румен Радев втори мандат, за да обслужва руски интереси и да дистанцира България от НАТО

Методи Андреев

Искането на президента Румен Радев единствено български самолети да охраняват небето ни е меко казано несъответстващо и напълно не приляга на военачалник, който е и главнокомандващ сега на армията, а и най-добре знае положението на бойната ни авиация. Но в действителност изявлението му не е чак толкоз ненадейно - Радев в никакъв случай не е бил безапелационен и еднопосочен във връзка с НАТО, макар че е приключил натовска академия с отличие в Съединени американски щати.

Президентът инатливо продължава своята политика от първия мандат - да поставя загради пред действителната интеграция на България в НАТО. Заради такива позиции страната ни беше наречена безочливо от съветския представителите в Европейски Съюз " троянски кон ".

Ако не беше военно време, в случай че на 300 км от нас нямаше същинска война, думите на Радев щяха да провокират гнева на избрана част от дясно мислещите българи, само че в този извънредно под напрежение политически миг той

нагнетява рисково напрежение

Според анализатори аресията на Русия няма да бъде задоволена единствено с Украйна. Войнолюбецът маняк в Кремъл може да огледа и към някогашни спътници на Империята на злото, която Рейгън назова Съюз на съветските социалистически републики. Знаем, че диктаторите обичат меките, лесните цели, които могат да потвърдят тяхната „ мощ “ в лицето на тези, които ги обожествяват. Каква по-добра опция лишената от добра отбрана България, заради путинофилски позиции на висшия команден състав на БА, да се окаже идната жертва на фанатика в Кремъл? Някой ще каже – да но ние сме членове на НАТО и не можем да бъдем нападнати. Но за какво чакаме протекция от НАТО, щом когато би трябвало да получим действителна поддръжка за националната ни сигурност, какъвто е казусът с еърполисинга, излиза президентът или някой различен путинофил с генералски пагони и споделя, че това не е добре за българския суверенитет и можем да се защитим сами. Ние сме в НАТО не с цел да атакуваме съседите си, не с цел да могат нашите едрогъзи генерали да получава положителни заплати и командировки за натовси воаяжи, а с цел да подсигуряваме националната си сигурност.

Загуба на националния суверенитет е да предоставиш цялата си енергийна система според от Кремъл, а не наши съдружници да охраняват небето ни. Имаме положителни водачи, само че с какво те ще пазят България, откакто

знаем положението на старите руски самолети

А и за какво би трябвало да рискуваме живота им с морално остарели МиГ-ове, за които държавното управление на Борисов похарчи 100 милиона за ремонтите им в съветски компании. А в този момент се приказва за отпущането на нови 126 милиона за нови поправки в Русия. Как с такива самолети ще пазим небето си от агресора – това е безумство. И раздвояване на личността за тези, които настояват, че е допустимо.

Обръщам се към младия министър председател Кирил Петков – имахте звездни на този пост мигове – поисканата оставка на някогашния министър председател Стефан Янев, поради путинофилски изявления, и привикването на съветския дипломат Митрофанова, която се извини за обиди към народа ни. Но е извънредно време да вземете ясна позиция за бъдещето на страната.

Много хора поддържаха и вас и Радев поради борбата с корупцията, само че тя не може да бъде ефикасна поради

путинизирането на страната ни

Ако не обявим кръстоносен поход на путинизацията на страната, прокарвана старателно по време на държавното управление на Борисов, то значи, че не желаеме да изкореним корупцията в нейния генизис. Руската корупция бе унаследена в България, тя има съветски произход, а в това няма никакво подозрение. В този смисъл би трябвало да застанете твърдо на натовски позиции. България се нуждае от ясно и изрично решение във връзка с натовската ни принадлежност. Небето ни би трябвало да бъде охранявано от модерните бойни самолети на Нидерландия. България се нуждае от натовски контингент и база на територията на нашата страна. Те са действителният поръчител за народа, само че и за вашето ръководство.

Трябва да е ясно - вторият мандат на Радев бе поддръжка за борба с корупцията, а не да се обслужват съветски ползи и страната ни и да се дистанцираме от НАТО. Никой не му е давал мандат за неговите свободни съчинения, това не са концепциите на свободните българи. Този човек рискува националната сигурност на страната и разколебава съдружниците ни. Каква отбрана ще чакаме на следващия ден, в случай че през днешния ден се проваляме като предвидим сътрудник.

Очакваме от държавното управление битка с путинизацията, което и битка против корупциата.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР