Метеорологичната служба издаде сериозно метеорологично предупреждение за сняг за 27

...
Метеорологичната служба издаде сериозно метеорологично предупреждение за сняг за 27
Коментари Харесай

Метеорологичната служба издава рядко 27-часово предупреждение за „опасност за живота“, тъй като картите показват „снежна бомба“

Метеорологичната работа издаде съществено метеорологично предизвестие за сняг за 27 часа, до момента в който елементи от Обединеното кралство са изправени пред жестоки стихии.

Зловещият кехлибарен сигнал, който го дефинира като допустима животозастрашаваща обстановка, продължава 27 часа - от 15:00 през днешния ден до 18:00 часа в четвъртък. Места, в това число шотландските планини и Eilean Siar, са сложени под нараснала паника. Това се случва, откакто Англия беше залята от снежни талази във вторник, с още предизвестия за времето до четвъртък.

Графиките на WX демонстрират солидна снежна вълна, идваща в елементи от Шотландия, до момента в който студените условия не престават.

Обединеното кралство стана очевидец на най-мразовитата си нощ тази зима в Dalwhinnie, село покрай националния парк Cairngorms, където живакът падна до шокиращите -14C. Този мраз надмина предходния връх от 3 декември от -12,5C. Британците могат да се приготвят за ниски температури и сняг през цялата седмица заради мразовития арктически...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР