Метеоролог от американския флот беше приятно изненадан да получи отново

...
Метеоролог от американския флот беше приятно изненадан да получи отново
Коментари Харесай

Американец видя отново портфейла си, загубен преди 53 години в Антарктида

Метеоролог от американския флот беше прелестно сюрпризиран да получи още веднъж портфейла си, който изгубил преди 53 години в Антарктида, заяви Агенция Франс Прес. Пол Гришам, на 91 години, даже не си спомня, че е изгубил си, когато доброжелателни непознати се свързаха с него, с цел да му го върнат по пощата, заяви " Сан Диего Юниън Трибюн ”, представен от БГНЕС.
Откриването на изгубената движимост се случило по време на разрушаването през 2014 година на научната база на остров Рос, където Гришам е бил ситуиран като синоптик от октомври 1967 година до ноември 1968 година Портфейлът на моряка бил прикрит зад шкафче и съдържал, наред с други неща, неговата персонална карта от Военноморски сили, шофьорска брошура, справочна карта за това какво да се прави при положение на нахлуване с биологично или химическо оръжие... и ваучър за дажба бира.
 Мистериозна дълбока вадичка в Антарктида - на какво се дължи? Мистериозна дълбока вадичка в Антарктида - на какво се дължи?
Учените в Антарктида останаха комплицирани, откакто НАСА записа " нещо, което се издига над леда " по време на сателитен полет. Това накара...
Пътят на портфейла до притежателя му не бил елементарен. След определяне на контакти с разнообразни институции портфейлът най-сетне дошъл предходната в положително положение в дома на Гришам в Сан Карлос, Северна Калифорния.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР