Метална мрежа се монтира на основата на булеварда за по-голяма

...
Метална мрежа се монтира на основата на булеварда за по-голяма
Коментари Харесай

Кметът Йорданка Фандъкова провери ремонта на бул. “България“

Метална мрежа се инсталира на основата на булеварда за по-голяма резистентност

" При удобни метеорологични условия, по проект на 25 август, предвиждаме да възстановим придвижването по бул. „ България “ в сектора от бул. „ Акад. Ив. Гешов “ до бул. „ Г. Делчев “. Това сподели през днешния ден кметът на София Йорданка Фандъкова при инспекция на ремонта на сектора. Започна полагането на първия слой асфалт (биндер) в сектора, който се извършва върху железна мрежа, която се инсталира на основата за по-голяма резистентност на натоварването.

От на следващия ден, 22 август, ще стартира нивелиране на шахтите. В четвъртък би трябвало да бъде положен изцяло износващият пласт асфалт, в петък асфалтът би трябвало да изстине, след което ще бъде положена пътната маркировка. От събота придвижването ще бъде пуснато.

Ако тези периоди бъдат спазени и времето разреши, незабавно ще стартира ремонтът по пътното платно в посока „ център “. Срокът за довеждане докрай на целия сектор е 10 септември.

Догодина ще продължим с поправки на идващите стадии – от НДК до бул. „ Акад. Ив. Гешов “ и от бул. „ Г. Делчев “ до " Околовръстния път ".

От през днешния ден, 20 август, е възобновено придвижването по бул. „ Христофор Колумб “, където действително изградихме нов бул., с тротоари и улично осветяване.

На 21 август стартира цялостният ремонт на Източната дъга от кръговото кръстовище с бул. “Христофор Колумб “ до кв. „ Христо Ботев “.

Освен на огромните пътни обекти работим и по 15 значими квартални улици, като 11 от тях са към този момент приключени.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР